sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kiltoxu nu face fata...sunt obisnuiti!
    La arcuri am taiat o spira,si nu este nici o problema la ridicarea pe cric,ceva ieftin si rezultatu se obs!
    Cosmine,masina va intra integral la vopsit si se vor uni intre ele,nu de caroserie!imi cer scz pt greseli,dar astazi masina a avut niste musafiri nepoftiti care au spart un geam pt un laptop,si asa ca deocamdata o sa intru de pe telefon!o sa revin si cu poze!
    Jantele au anvelopele 195 55 16!sper ca am rasp pt toti,daca nu il rog pe leo sa ma completeze mai detaliat!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• nasol momentul, imi pare rau pentru incident...cunosc sentimentul si masina mea a fost pe vremuri calcata de hoti.
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• va arat eu doua poze,pacat ca nu am gasit si obiectul contondent(bujia).
        Attached Files
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• da, fix asa arata si la mine, nu e vb de bujie ci de un ciob din ceramica bujiei. ma rog e nasol

Comment

• da ce nemernic , ai avut si folie si tot nu sa lasat , a rupt`o al drq , deci nici folia nu reprezinta un obstacol in fata lor.

se vedea leptocu in spate prin folie ?

Comment

• Ce rahati !!!
              Maine poimaine astia demonteaza usa..!##$#$# de fomisti!!

Ai grija Alex in continuare
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• partea nasola e ca s-au intors de dincolo "fomistii "si se nasoleste treaba, strangi totul din masina si portbagaj cand o lasi.

Comment

• vad ca ai folie pe geam. l-a taiat cu ceva? stiu ca foliile sunt securizate si spargi foarte greu geamul si atragi si multa atentie

Comment

• cel mai deranjant zic eu este ca Alex avea alarma care a "cantat" in momnetul atacului, iar lumea,care probabil era in preajma, a stat nepasatoare !

Comment

• Nasol moment Alex....traim in Romanica si fiecare este pentru el...Crezi ca nu a vazut macar o persoana "jaful"?imi e greu sa cred....

Comment

• cand am ajuns acolo cu masina,era fomistu la panda!ma vazut cand am mutat laptopu din fata in spate!prin folie nu se vedea,dar ma ginit!asta e,cum zice si mihai,au venit in tara si acuma sa ne tinem!toata treaba nu a durat mai mult de 10min
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• ce,ma ai laptop nou si incepi sa te lauzi.ceva poze facute azi de catre proprietar,mai calm,mai ganditor.bineinteles ca nu s-a abtinut sa prezinte si prietenii cu blana.
                          Attached Files
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• care imi lua folia de pe geamu dreapta spate????marti o vreau pusa la loc.....
                            nici dupa muscatura nu am cum sa urasc animalele astea frumoase si fidele......

Comment

• imi pare rau de eveniment,pe spate ai alte dimensiuni la cauciucuri? sau mi se pare mie.

Comment

• nu,sunt toate la fel!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google