sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer as cauta sa schimb jantele. Masina e foarte frumoasa insa jantele o cam strica. Sper sa nu fii deranjat de parerea mea
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• bossake:nu ma supar,da sincer mie imi plac jantele,de mult cautam borbet A si nu cred ca renunt curand la ele.......
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• fiecare pune cei ii place.stii tu faza cu vulpea.
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Frumoasa masina ai pipane!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Originally posted by pipan View Post
            care imi lua folia de pe geamu dreapta spate????marti o vreau pusa la loc.....
            Mai nou trebuie sa ai folie antiefractie si peste ea sa pui fumurie, sau ...........te muti din Craiova.

Originally posted by leo_negrescu View Post
            fiecare pune cei ii place.stii tu faza cu vulpea.
            Eheeee.....mai apare si invidia

Daca le scoate la vanzare o sa scape de ele la postul 2 din anunt si la postul 3 cere inchiderea threatului.
            Last edited by cosmindan; 11 April 2012, 22:22. Reason: Automerged Doublepost
            real power..... diesel power by

Comment

• astazi am primit un cadou....laptopul care il aveam in masina......jos palaria in fata celor de la sectia 2 politie craiova.....niste oameni nemaipomeniti!am ramas fara cuvinte,cand miau dat de veste ca imi pot ridica laptopu....
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• pfff...bravos bre,uite un moment cand nu mai este injurata Politia

Ma bucur pentru tine,acum pune-i pe "hotomani" sa-ti achite geamul si folia
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• un roman facut fericit de ...politia romana, deci se poate, jos palaria si casca ochii alta data alex.
                  Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• sincer nu mai credeam,dar.....meritul este a baietiilor de la politie!folia,o sa o pun eu,nu mai stau sa ma judec cu tiganu!

Comment

• Felicitari pt recuperarea laptop-ului...Au stiut politistii ca este ziua ta azi si ti-au facut cadoul in avans...
                      La multi ani!
                      Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• La multi ani! :P

Comment

• La multi ani pipane!
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• multumesc baieti.....

Comment

• hmm... e ziua ta si nu ai zis nimik?!
                              La multi ani! cu intarziere si scuzele de rigoare!
                              Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• am pus numarul pe usi.
                                Attached Files
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google