sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1,6 8 v ESTE CEL MAI SFANT MOTOR PENTRU LOGAN FIABIL SI IEFTIN LA INTRETINERE!
    SRF TARGOVISTE

Comment

• alex, eu deja am intins trusa cu sculele, am pregatit girafa sa "agatam motorul"...tu ce mai astepti?
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• gata domnu mihai...astept sa primesc niste rasp in legatura ccu omologarea,si apoi bag masina la sefu in curte!!
        o sa ma bazez pe tn si pe leo
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Pui capacul de la filtrul de 1.4MPI si nu mai ai nevoie de omologare.

Cu seria.....zici ca ai schimbat blocul motor.
          real power..... diesel power by

Comment

• Faina ideea dar reusiti cu nesimtiti astia de la rar mie era sa mi ia talonul pentru celebrele ploape pe faruri!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• La faza cu carcasa de filtru de 14mpi "rosu " ma gandeam si eu! oricum cred ca aia va ramane pe masina...momentan

Comment

• nu stiu ce sa fac,dar cu prima ocazia cand ma int cu leo si mihai,o sa ascult de parerile lor...si asa voi face!
                astazi am reusit sa imi montez si boxe pe usile din spate pe care le'am legat de la statie,aveam 2 iesiri care hibernau degeaba acolo in portbagaj!!multumesc lui leo pt ajutor!
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• alex m-ai dezamagit azi, pregatisem standul si animatoarele sa tina umbrelele sa nu ne inece ploaia cand lucram la masina ....si u nimic nimic...
                  joke man, hai sa dam foc la " puscarie si la casa de nebuni " cum zice poetul

Comment

• Bravo felicitari pe cand si motorul de 1,6 8v ?
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• cateva poze facute in lipsa de ocupatie.....in timpul serviciului;))
                      Attached Files

Comment

• Chinezo/japonezo de pe portiere cand il expulzezi ?
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• matheo o sa dispara,cand o sa duc masina la vopsit!astazi am achizitionat fete de usi de ph2 cu stalpii de la centura cu tot,si sa speram ca imi pun si oglinzi de prestige

Comment

• In final te-ai convins ca arata mai bine cu oglinzile de Prestige decat cu cele mici.Asteptam pozele.
                            sigpic
                            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• inca nu sunt ale mele,leo s-ia achizitionat alte oglinzi(de prestige)si sunt montate pe masinam mea,si sa vedem daca o sa ramana ale mele...
                              revin si cu poze,dupa ce montez si fetele de usi!

Comment

• 2 poze facute din deplasarile facute cu leo......
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google