sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sincer nimik...deocamdata....este cumparata de leo si cred ca 180lei
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Atacam zilele astea lucrarile programate !
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• abia astept sa vedem cu lucreaza jeamurile).......aseara achiziotionat toba sport inox...revin cu poze....
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Toba e bestiala, sa o stapanesti sanatos!
          Dacanu functioneaza "jamurile" .... le spargem

Comment

• nu le spargem noi....mergem pe strada cu baietii profesionisti,ca doar sunt obisnuit)

Comment

• montat modul inchidere geamuri(multumesc tek_ids)..urmeaza toba...revin cu poze

Comment

• Nu te lasi si o faci SPORT
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• S-a montat modulul de geamuri si s-a sudat toba, care arata bestial, dar probabil ca nu mai are film in aparat sa faca fotografii

Comment

• nu am reusit sa fac poze la montarea moduluilui...insa zilele astea masina a primit un alpine......si sincer este diferenta!!!urmeaza sa schimb si statie si boxele!
                    urmatoarele zile se va dota cu un eleron de luneta original dacia......revin cu poze dupa montarea lui!
                    Attached Files

Comment

• cum ai reusit sa prinzi stingatorul acolo jos?

Comment

• Foarte tare alpine-ul

asteptam un filmulet ceva si cu toba sport
                        sigpic

Comment

• Mie unul imi place cum arata: frumoasa consola!!!

Comment

• stingatorul este prins cu o negresa(dar este cumparat cu suport)
                            toba nu face galagie,foarte putin....
                            consola nu este terminata...inca astept un coleg sa vina sa ma ajute sa o termin!
                            o revin cu poze dupa ce montez eleronu de luneta

Comment

• azi facut ceva la masina......toba nu prea se vede....o sa o dau jos din nou si o sa ii fac poze
                              lupele sunt montate de mn cu un prieten si va fii urmatoare investitie!
                              Attached Files

Comment

• Frumoasa masina pipane spor la cat mai multe imbunatatiri!
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google