sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoasa, dar mai coloreaz-o pe ici pe colo. un bandou, un maner etc

Comment

• Fetele de usi imi plac cel mai mult
      sigpic
      Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• jantele se "pupa" bine cu masina numai ca ar trebui un pic coborata ca sa se "pupe" mai bine

Comment

• s ar potrivi jantele daca ar fi masina mai coborata si cauciucurile cu talon mai mic...dar pragurile alea chiar nu dau bine pe ea ,parerea mea...in rest e ok,bft!
          AdY_JmL_2015

Comment

• Pragurile da nu ma insel sunt de origine. Mie imi plac.
            MY CLA

Comment

• Mie imi plac jantele,bravo
              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• sincer imi plac jantele,numai eu stiu cat mi-am dorit borbet a.....dar zilele astea sper sa imi gasesc altceva si sa returnez borbeturile(sunt imprumutate)
                pragurile sunt de origine,am incercat sa merg pe kitul dacia,nimic mai mult!

din cauza unor probleme,investitia in masina se opreste aici...o sa ma gandesc ce o sa dau jos de pe ea si o sa le donez sau vand!inca nu stiu ce....
                rog un moderator sa inchida aces thread!
                nu ma intrebati de ce,sunt probleme personale si sper sa le rezolv!
                o sa raman membru LoganClub si o sa urmaresc in continuare evolutiile PRIETENILOR(dusmanilor)mei
                toate cele bune
                Last edited by pipan; 2 April 2013, 21:21. Reason: Automerged Doublepost
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• revenim in forta....multumesc sefilor pt intelegere si pt redeschidere!!
                  Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• bine ai revenit colegu!numai stiam nimic de tine.spor la treaba ca sigur ai tu ceva planuri si idei pentru masina ca intodeauna!

Comment

• Fuseși in concediu !

Spor !!!
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• A fost la baile herculane la tratament
                        Saliu Pipane !

Comment

• am fost in concediu fara plata....salutare din nou colegi!!!!
                          sper din suflet ca urm modificari pe care le va.primi masina sa va placa,planuri sunt multe!!!!

Comment

• a revenit cu coloana noua de evacuare si tips borla inox,dar nu spune.
                            moama si ce urmeaza.
                            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• da asa e....masina a primit coloana noua,datorita tie leo!!
                              jantele astea sunt care vor fi montate pe masina...si o sa caut niste arcuri sport pt ea
                              scaune schimbate,bord schimbat,izolat....planuri sunt multe...dar sa vedem ce se va realiza
                              Attached Files

Comment

• Frumoase rau jantele, poti sa ne spui cat sunt de grele?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google