sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pac pac...prinde culoare
    Attached Files
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Bara fata face toti banii....
      Bravos, pride forma! Spor.

Sent using Forum Runner
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Pragurile nu-mi plac de nici un chip asa din doua bucati.Vor ramane asa sau inca sunt in faza de building ?
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Bara am vrut sa scriu acolo....

Sent using Forum Runner
          Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Superba ! Fa ceva cu bancheta din spate , nu prea se pupa cu "fotoliile " din fata ... ar mai fi ceva cu pragurile alea , nu stiu de ce cei de la Dacia nu le-au facut dintr-o bucata ? .... Felicitari si mult succes cu ea in continuare ...

Comment

• Poti sa imi spui mai exact cum ai prins praguriele pe pm,mersi,azi am vrut sa le prind si eu si imi da cu virgula.

Comment

• Gata si cu botu....)...nu renunt la praguri ...imi plac,poate gasesc unele de mcv..
                Attached Files
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Frumos, a iesit bine. Mie imi place
                  sigpic

Comment

• Nu m-am referit sa renunti la praguri,vreau mai multe detali cum le-ai prins,ca vreu sa imi pun si eu,mersi

Comment

• Face treaba buna senior Alex !!
                      Te salut meserie
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

• Foarte frumos!Toata stima pentru munca depusa.

Comment

• rezolvam cu problema aparuta.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• prea multe modificari in timp scurt. Am cam ramas in urma si ma roade

Comment

• Superba ! FELICITARI !

Comment

• pragurile au fost prinse cu silicon de parbriz

mss matheo,si noi te salutam si sper sa ne vedem la brasov la regionala,sa vad daca iti mai functioneste frigu
                                chroma:tu nu ai cum sa ramai in urma,ai o masina de invidiat si cred ca eu sunt in urma ta!vine ea acasa si ne ocupam personal din ea
                                multumesc emilemy,si u ai o masina foarte frumoasa si am furat niste idei de la tine :P
                                multumesc bobi
                                Last edited by pipan; 23 March 2014, 10:35.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google