sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu cand vad tambur rosu ... nu mai zic nimic...pai o masina o apreciezi prin ceea ce e nu prin ceea ce nu e, la Logan in nici-un caz nu merg etrieri rosii iar tamburii rosii nu merg la nicio masina.

In rest, nu ma bag, chestie strict de gusturi dar tin sa apreciez munca si faptul ca ai initiativa.
    Last edited by Niki; 11 April 2014, 18:19. Reason: NICIO

Comment

• ForumRunner_20140411_203627.png

Foto...şpion!!!

Sent from 9105P using F.R.
      Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Sunt vopsiti ROSII acum de Sfiintele sarbatori.Sa ne ciocnim in etrieri.
        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• ba sa nu ne ciocnim deloc. stiu eu ce stiu. sa ne numaram oole sanatosi

Comment

• da da...fara ciocneala.
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• oul rosu,daca nu se sparge este nasol.
              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Masina a avut probleme in ult sapt,cutie blocată pe autostrada,ramasa fara ulei in cutie!!trecut la cutie de diesel,acum sa vdm diferenta!!!
                Attached Files
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• daca intereseaza pe cineva ceva de pe masina(capota,interior,eleron luneta...etc)...va intra la vanzare in varianta stock
                  0767058839

Comment

• Interior, scaune fata + cotiera?

Comment

• Hai cu o lista de preturi te rog!!!
                      MY CLA

Comment

• Prestige, stai la coada ) Punem bani si mergem impreuna dupa marfa?

Comment

• interior ph2 fete de usi cu limini in cele din fata,boxe in cele de spate,stalp central 270lei
                          praguri:100lei(sper sa le pot da jos)
                          eleron luneta de origine 150lei
                          bord complet cu aerotoare pejo,vopsit negru si izolat(nu mai troncane de nici o culoare)350lei
                          butoane impuls 130lei 2buc
                          cd daewoo cu comenzi la volan si microfon 300lei
                          scaunele si cotiera voi incerca sa le dau impreuna...o sa ma gandesc la pret
                          volan piele original 100lei
                          jante oz cu cauciucuri de vara 150e
                          jante originale aliaj bran cu cauciucuri de iarna dintre care 2 noi 150e sau schimb cu table+dif
                          bara spate ph2 200lei
                          bara fata mcv cu stema scoasa 150lei
                          faruri cu lupa cu becuri d2s philips+inst de xenon 300lei
                          mai revin cu lista...sa imi aduc aminte ce mai am pe ea

Comment

• Pipane, scoate un pret pe prv la cotiera si scaune. Ca daca e sa ne intelegem, si vin dupa ele !

Comment

• interioru de ph,pragurile,volanu,bara de fata,pragurile:oprite
                              scaunele si cotiera.....pfff nu stiu

Comment

• Scaune si cotiera vrem)Eu raman interesat de ele!!!!Ca restul le da Dumnezeu dupaia . Daca nu-s la pret de cocaina, si mai bine! Oricum, nu mai ai niste poze cu ele? Ceva mai de aproape. mai amplu.(prv daca e)
                                Last edited by 30_VLD; 7 January 2015, 18:05.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google