If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu cand vad tambur rosu ... nu mai zic nimic...pai o masina o apreciezi prin ceea ce e nu prin ceea ce nu e, la Logan in nici-un caz nu merg etrieri rosii iar tamburii rosii nu merg la nicio masina.
In rest, nu ma bag, chestie strict de gusturi dar tin sa apreciez munca si faptul ca ai initiativa.
Last edited by Niki; 11 April 2014, 18:19.
Reason: NICIO
interior ph2 fete de usi cu limini in cele din fata,boxe in cele de spate,stalp central 270lei
praguri:100lei(sper sa le pot da jos)
eleron luneta de origine 150lei
bord complet cu aerotoare pejo,vopsit negru si izolat(nu mai troncane de nici o culoare)350lei
butoane impuls 130lei 2buc
cd daewoo cu comenzi la volan si microfon 300lei
scaunele si cotiera voi incerca sa le dau impreuna...o sa ma gandesc la pret
volan piele original 100lei
jante oz cu cauciucuri de vara 150e
jante originale aliaj bran cu cauciucuri de iarna dintre care 2 noi 150e sau schimb cu table+dif
bara spate ph2 200lei
bara fata mcv cu stema scoasa 150lei
faruri cu lupa cu becuri d2s philips+inst de xenon 300lei
mai revin cu lista...sa imi aduc aminte ce mai am pe ea
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Scaune si cotiera vrem)Eu raman interesat de ele!!!!Ca restul le da Dumnezeu dupaia . Daca nu-s la pret de cocaina, si mai bine! Oricum, nu mai ai niste poze cu ele? Ceva mai de aproape. mai amplu.(prv daca e)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment