Am incercat si eu...
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
Incalzirea la produsele avicole chiar se merita senior Alex...mai ales ca vine iarna
Sa fie primitesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
poze cu lucrarea facuta de un om mare 99mmhAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
a iesit ok !
la primavara pune-i ARCURI SPORT !
Comment
-
In sfarsit,am cunoscut o persoana asemanatoare mie.Tare ma bucur.Discutiile de astazi,cu acea persoana nu trebuie sa le iei in calcul,desi este ing .AUTO.Este targa omul,probabil nu concepe ideea de DACIA LOGAN(probabil cadou).Il cunosc bine.Oricum iti urmez sfaturile date in legatura cu forumul.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
si eu ma bucur ca te-am cunoscut!o fii omu Ing AUTO,da nu inteleg dc are logan daca are parerea asta despre el??!!!!si mai are omu ceva cu benzina....in fine.....zilele astea vin sa iti admir loganu!si in leg cu forumu.......nu mai zic nimik ca poate imi iau ban!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment