sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu,nu stiu,nu stiu de astea.
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• aporopo leo,eu ramasai dator la tine ...materialele!!!!
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Foarte frumoasa masina.Ai grija de ea se merita foarte mult.BV se vede ca intretinuta.Multi KM fara incidente.

Comment

• si motorul unde lai pus ??? pe bancheta spate a iesit fff bine prelungirea vad.felicitari...

Comment

• il va pune in portbagaj si va muta amplificatorul si cu sub-ul in fata,in locul motorului actual.
            pentru chestia asta ita iau dobanda,astfel reusesc si eu sa imi incalt pick-ul.

Comment

• zimi dimensiunile si le rezolvam direct!!!e cam puturos motoru ala V6,asteptam ceva mai puternic!!!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Salut!
                Am primit coletul, băiat serios!
                Spor la înbunătăţit Loganul!
                Mulţumesc mult!

Comment

• frumoasa masina si spor la modificari
                  Last edited by skandal; 31 January 2011, 20:10.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

• oricand poti sa mai apelezi BUSU
                    mss la fel augustin

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                      de la cineva din craiova!folia de prestige o dau 45lei!ma bucur ca va plac!!
                      cei de la care am cumparat o folie de acest gen aveau si modelul asta si erau din bucuresti .
                      oricum arata bine
                      spor la tuning
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher
                      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• stiu ca sunt si la bucale!!
                        ms la fel!

Comment

• super loganelul ! Ce latime au jantele? Mi-am luat si eu niste jante artec/rh j=7, et=37, sunt cam ca ale tale, inca nu le-am pus pe masina pt ca nu am cauciucuri, le-am luat cu niste cauciucuri 195/50/15, au garda micuta si nu stau bine. Pe loganelul tau stau super jantele

Comment

• vor arata si mai bine dupa reconditionare.

Comment

• ale mele sunt j7,1/2 si et 35!!si o sa pun gume originale,sa nu am probleme cu nenea cu basca!!!
                              abia astept sa le vad terminate si montate pe masina!!!
                              o poza cu triplele facute de leo!!
                              Attached Files
                              Last edited by pipan; 1 February 2011, 23:00.

Comment

• crezi ca o sa vina bine cu gumele originale? sunt cam late 7,5j jantele si cauciucurile originale merg max max pana la 7j. Sa nu existe pericolul sa iasa de pe janta la un viraj mai in forta . Cand le termini de reconditionat? Sunt curios cum or sa arate .

pipan, ai folosit prezoanele originale pt jantele de aliaj? Am vazut acum la loganurile din uzina ca prezoanele de tabla nu mai sunt diferite de cele de aliaj.
                                Last edited by ionutzzz; 2 February 2011, 08:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google