nu stiu,nu stiu,nu stiu de astea.
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
frumoasa masina si spor la modificariLast edited by skandal; 31 January 2011, 20:10.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by pipan View Postde la cineva din craiova!folia de prestige o dau 45lei!ma bucur ca va plac!!.
oricum arata bine
spor la tuning
Comment
-
super loganelul ! Ce latime au jantele? Mi-am luat si eu niste jante artec/rh j=7, et=37, sunt cam ca ale tale, inca nu le-am pus pe masina pt ca nu am cauciucuri, le-am luat cu niste cauciucuri 195/50/15, au garda micuta si nu stau bine. Pe loganelul tau stau super jantele
Comment
-
ale mele sunt j7,1/2 si et 35!!si o sa pun gume originale,sa nu am probleme cu nenea cu basca!!!
abia astept sa le vad terminate si montate pe masina!!!
o poza cu triplele facute de leo!!Attached FilesLast edited by pipan; 1 February 2011, 23:00.Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
crezi ca o sa vina bine cu gumele originale? sunt cam late 7,5j jantele si cauciucurile originale merg max max pana la 7j. Sa nu existe pericolul sa iasa de pe janta la un viraj mai in forta. Cand le termini de reconditionat? Sunt curios cum or sa arate
.
pipan, ai folosit prezoanele originale pt jantele de aliaj? Am vazut acum la loganurile din uzina ca prezoanele de tabla nu mai sunt diferite de cele de aliaj.
Comment
Comment