sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu am pus de pejo206
    azi cumparat eleron soft,sper ca il montez zilele astea!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• ce masini mai au duze tip perdea poate prind si eu una pe la dezmebrari si le iau

Comment

• merg alea de C4 si pejo206!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Te-ai pus pe treaba serios pipane vad cu masina...chiar e frumoasa si astept sa o vad cu jante cum arata ;)

Comment

• jantele o sa le pun zilele astea,mai am una de pregatit pt vopsit pe care o fac in seara asta si maine sa le duc la vopsit!o sa revin si cu poze cu noile achizitii,dar :-$ sa nu auda nevasta)

Comment

• cand treci la jantele de aliaj, nu faci un gest cu tablele ? In rate, ca baietii
              I My Honda !

Comment

• jantele de tabla nu le dau
                poze cu munca mea de aseara si azi
                Attached Files

Comment

• Au iesit super.
                  Ce materiale ai folosit pentru finisarea zgarieturilor?Ai mai folosit un primer pentru vopsea?
                  real power..... diesel power by

Comment

• pila,smirgher!nu am mai dat cu numik inainte,vopsea doua maini si apoi lac!
                    e putin de munca si o poti strica cat ai zice......dar se merita!!

Comment

• Sa le vad live cand vin la Craiova.Si eu trebuie sa fac aceeasi operatiune si inca ma gandesc daca sa le sablez si dupa vopsea in camp electrostatic.Operatiunea ma poate costa max 400lei+serviciile de vulcanizare.

Comment

• eu zic ca prea mult,da nu te vait pe tine!!pe mine ma costat 50lei+vulcanizare si munca!!cu bani care ii dai u le fac 4 ani,ca imposibil sa nu le atingi!

Comment

• Ideea este ca ce este facut de mana ta este bine facut si doar tu cunosti ce ai facut acolo, si daca se intampla ceva nasol esti direct raspunzator.

Apreciez ca se lucreaza chiar de proprietar,si inca ceva.....Omul din greseli invata.

Comment

• eleronu luat de chroma
                            si ceva home made(ignorati fata de usa,este sacrificata pt orice)incerc sa mut butoanele de pe consola pe fetele de usi de fata,cea din poza este pt cea din dreapta!cea din stg este cu 2butoane,dar astept sa imi vina manerele de ph2 pt a acoperi gaura ramasa!o sa mai revin cu poze!
                            Attached Files

Comment

• hai asa ca merge.
                              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• merge merge...astept sa imi vina manerele de PH2 si apoi reluam!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google