sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mi-am montat si eu un set de jante al si acum la franare se simte un trepidat
    are idee cineva de la ce este.multumesc.

Comment

• o vopsea la eleronu` ala nu`i dai si tu ?

Comment

• las-o Alex si pe ea putin
        sa fie primit eleronul
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• raspund eu in locul lui.va da vopsea cand va fi gata toata capota.
          mario 09.echilibrat,indreptat s-a facut? anvelopele sunt pe toate ale lor?
          Last edited by leo_negrescu; 23 March 2011, 23:48.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• mss leo pt rapunsurile date colegiilor!
            zilele astea la masina sa dat jos autocolantu de pe plafon si sa finisat grila!
            zilele urmeaza sa vopsesc grila si sa ma hot daca mai puna autocolant pe grila!voi ce ziceti?
            Attached Files
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• acuma am citit ce am scris mai sus,si am scris numai prostii!!!intrebam daca sa mai revin la autocolantu de pe plafon,nu la grila,pt ca grila astazi sa vopsit!
              astazi sa mai facut o lucrare cu ajutorul lui Tek_ids(mare om),activarea avariilor la mersul in masalier!lucrarea facuta de Tek_ids,este o inventie foarte buna(diferita fata de cea de pe forum)pt ca sa lucrat la mufa de sub scaun,cu un releu ffff mic,o poza este mai sus!releul va fii ff simplu de schimbat pt ca i sa facut mufa speciala(din invetia lui Tek_ids)
              2 poze in timpul lucrarii!
              Attached Files
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Imi place masina ta.Daca ar fi putin mai joasa si ai avea folie si pe luneta ar arata si mai bine.Bafta !
                ...byAdi.Schumi_tm
                TM23XAC : http://www.loganclub.ro/forum/tm_23_xac-t25665.html

Comment

• frumoasa masina. sa o stapanesti sanatos si fara neplaceri.
                  Nu sufar de nebunie, doar savurez fiecare moment al acesteia!!

Comment

• Buna treaba,incet se rezolva totul.Oare ce se va mai intampla pe viitor dupa ce tek va rezolva totul.Folia asta,mare bataie de cap si de bani.Cum se poate schimba releul acela ffff mic,tai si schimbi???.
                    Last edited by leo_negrescu; 25 March 2011, 00:49.
                    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• tranteste-i o folie pe luneta din spate si o suspensie ar fi binevenita ... mult succes ...
                      sigpic
                      Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• arcuri neaparat !
                        AdY_JmL_2015

Comment

• raspund eu in locul lui.va da vopsea cand va fi gata toata capota.
                          mario 09.echilibrat,indreptat s-a facut? anvelopele sunt pe toate ale lor?
                          jantele sunt echilibrate cauciucuri noi pe fata dar toate de acelasi tip
                          conti contact3

Comment

• arcuri sport,nu sunt hotarat 100% dar in timpul cel mai scurt vreau lupe cu xenon!

poze noi cu masina,dupa terminarea grilei fata!
                            Attached Files

Comment

• arunca-i o vopsea si pe bucata ai de metal din sptele grilellor si va arata super ;) bafta
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• da,o sa rezolv si chestia aia,dar nu am avut motiv sa dau bara jos!
                                mss la fel tudor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google