If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mesere stiu ca e scump..dar eu unul recomand lupe.
Xenonul normal fara lupa cam deranjeaza ceilalti soferi
Are o pierdere de lumina in oglinda care "bate" in sus ( e facuta sa vezi indicatoarele de la distanta ),si aia deranjeaza
partea cu orbitul pe ceilanti nu intra in discutie , interesul e sa`mi fie mie bine.
pipan , daca nu ai bani de lupe , pune in faru stock ,chiar o sa ai lumina.
am auzit niste zvonuri ca nu ar fii atat de bune xenoanele pe farurile de logan originale!!la xenoane am o oferta buna,si nu stiu ce sa fac!!!as vrea eu lupe,dar in vara punem si dalea,sa moara dusmaniii)
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
"partea cu orbitul pe ceilanti nu intra in discutie , interesul e sa`mi fie mie bine."
Nu ma asteptam sa gasesc astfel de mentalitate pe aici. Si eu am avut xenon in faruri stock si le-am dat jos din 2 motive.Imi luam flashuri pentru ca deranjam ceilalti participanti(si apoi cand au aparut din ce in ce mai multe masini cu xenon aftermarket am inteles de ce) si al doilea motiv e ca pe ploaie imi reflecta lumina in ochi.
mentalitatea asta o gasesti la tot romanul , ce ai rezolvat ca ai renuntat la xenon , te aplauda cineva?? nu cred...
si faza ca pe ploaie iti reflecta lumina in ochi ma dat pe spate sincer.
eu am avut vreo 6-7 luni bixenon in farurile stock, am reglat bine farurile si nu erau foarte deranjante (adica nu primeam flash-uri de la nimeni). Dar oricum nu se compara cu lupele ...
asta cu xenonul nici eu nu o inteleg, fratemiu are pe o supernova bixenon care sunt reglate si nu prea primeste flashuri, doar pe lunga, iar cu ploaia, nu am mers cu ea pe ploaie, deci nu stiu
Eu am lupe de aprox. o luna. Nu spun ca sunt cele mai nimerite, dar poti merge cu incredere noaptea, si nici nu mai orbesti ceilalti participanti la trafic. Gandeste-te, tu esti multumit daca vine noaptea din fata cineva cu xenon in far normal?...cred ca nici altii nu sunt daca ai face acelasi lucru si tu! Si tinand cont de ce spunea FOF, ar trebui sa demonstram ca avem ceva si in cap, si daca unul este mai incet de minte, ar trebui sa-i aratam de ce greseste iar noi sa nu facem aceeasi greseala cu scuza "ce mai conteaza, au facut-o si altii"
Sper sa nu supar pe nimeni, iar daca cineva se simte jignit, sa mai citeasca inca o data si poate intelege ce am vrut sa spun.
Scuze de off, dar ar fi cazul sa incercam sa indreptam si noi cumva tara asta, nu numai sa asteptam sa vina "moca"
Sincer, eu nu as pune. Am avut si inca am posibilitatea sa'mi pun xenon la pret foarte mic, dar nu o fac.
Doar un exemplu: sa faci noaptea un drum de ~150 km iar pe sensul opus sa fie aglomeratie; cred ca jumatate din cei cu care ma intersectez au xenon in far stock. Nici nu iti dai seama cat poate fi de obositor pt. ochi, mai ales daca te intalnesti cu unul d'asta intr'o curba.
obositor pt mine,fara xenon???
adica eu devin obosit pt ca ma intalnesc cu prea multi cu xenon?sincer pe mine nici nu ma int ce lumina are ala din fata care vine,pe mine ma int sa fac cat mai multa lumina in fata si sa nu deranjez colegii in trafic
[...]cred ca jumatate din cei cu care ma intersectez au xenon in far stock. Nici nu iti dai seama cat poate fi de obositor pt. ochi, mai ales daca te intalnesti cu unul d'asta intr'o curba [...]
Intr-adevar...am vazut multi cu xenon in far stock. Partea cea mai proasta nu mi se pare faptul ca au xenon...ci faptul ca habar nu au sa il regleze cum trebuie pentru a nu deranja pe ceilalti. Ce-i drept...am vazut si altii tot cu xenon in far stock...dar reglat bine nu deranjeaza mai mult decat becurile Halogen.
Asa-zisul reglaj nu se face de oricine noaptea, in spatele blocului.
Se merge frumos la un service bun, unde oamenii de acolo au sculele necesare pt. operatiunea asta. Cel putin teoretic.
Si alta problema: dintre toti astia de'i vezi cu csenoane peste csenoane prin toate becurile posibile, cati crezi ca au 4300k? Unu' dintr'o mie sau poate nici ala.
``Nu frate, lasa asa, sa scrie mult acolosha 6000, 8000, 12000k, sa vad io bine (cica), ce ma intereseaza ca'i rup retina aluia din fata!?!``
Asta e una din faptele care ma deranjeaza la militieni (nu politisti, ca astia's putini): il lasa fara talon pe unul care are anvelopele mai inguste cu 3% sau roti mai mari cu un numar, dar pe astia cu un far in beci si unu' in cuibu' de barza, bai p'astia nu'i vede nimeni.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment