nenea politistul nu e asa inteligen sa isi dea seama ca un far bate sus si unul jos
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
Originally posted by nicu_rcn View Postasta cu xenonul nici eu nu o inteleg, fratemiu are pe o supernova bixenon care sunt reglate si nu prea primeste flashuri, doar pe lunga, iar cu ploaia, nu am mers cu ea pe ploaie, deci nu stiu
on- Pipan cu siguranta ai de unde sa te inspiri daca pui lupe sau nu, dar in acelasi timp iti recomand si o instalatie de spalat farul.In Germania la fratemiu (care lucreaza la WV) o instalatie de xenon costa undeva la 1600 euro, si pe langa instalatia de iluminat se mai pun pe masina urmatoarele: instalatie de spalt farurile si sezori care calculeaza pozitia masinii astfel incat sa nu bata farurile mai sus de cat este nevoie.
Daca tot ne punem xenoane pe Logane, macar sa punem instalatia de spalat farul , si cu reglajul sa ne jucam din masina.
PS Chiar daca farul este reglat pe inaltime trebuie sa fie si curat deoarece mizeria creeaza dispersii de lumina orbitoare.real power..... diesel power by
Comment
-
intr-adevar intre lupe si farul stock este mare diferenta in bine pentru toata lumea.
apa creaza dispersii dar pe drumurile nationale si europene nu prea ai parte de apa ci de foarte multa mizerie care, pe propria experienta, scade vizibilitatea si care te obliga sa ai pachetelul de servetele umede dupa tine
montajul instalatiei de spalat ramane la aprecierea fiecaruia in functie de necesitati. eu personal nu pun pentru ca sprituitoare sunt de la alt tip de masina si nu o sa de-a bine niciodata pe logan. fiecare face ce vrea dar sunt aproape sigur ca mizeria nu va avea o influenta asupra celorlalti participanti la trafic ci mai mult un disconfort al tau
Comment
-
astazi am cumparat xenoanele,sunt de 6000 si imi zicea ca omu ca sunt bune!acuma sa vedem,daca nu imi plac se vor vinde cu 280lei!!!
pana atunci mai am de vanzare rezerva mea cu cauciuc kormoran,aprox 200km facuti doar atunci cand am facut pana si un set becuri h4 philips blue vision!!preturi 180lei janta si 60lei setu de becuri!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Sa ne spui impresiile, eventual ai grija sa fie obiective (multi s-au declarat f multumiti de xenon pe far stock dar dupa un timp si-au schimbat opinia). Si eu sunt FOARTE pus pe ganduri zilele astea daca sa imi iau xenon simplu sau sa mai astept sa mai pun pe dreapta sa iau si lupe.
In rest, foarte frumoasa masina toate modificarile dau f bine per ansamblu. Probabil ca daca ai reusi sa vopsesti manerele si bandourile ar da si mai bineDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
zilele astea o sa il vopsesc!!dar mai am niste claxoane de pus,si trebuie sa imi puna un releu la ele!!pana atunci sta asa
astazi seara am incercat xenoane si nu sunt fff multumit,eu avand niste philipsurii blue vision si erau beton!! dar vreau sa le vad cum se comporta in ext!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment