sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pipan View Post
    .......pareri?
    foarte frumoase jantele, ar merge niste cauciucuri cu talon mai mic si o suspensie sport, dar la drumurile noastre...eu daca as putea as mai ridica.o
    sigpic

Comment

• la asta ma refeream
      Attached Files

Comment

• Uau Ar arata si mai bine cu niste arcuri sport si anvelope cu talon mai mic
        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• hai sa punem 215/40,tot pe KUMHO.
          MARIO_O9:se da gaura in aripa,dupa care se desface putin aripa pentru a putea prinde telescopul cu o piulita sub aripa,dupa aceea strangi aripa.la final deformezi un pic aripa in interior sa nu apara diferenta intre capota si aripa.
          Last edited by leo_negrescu; 16 May 2011, 22:44.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• mario.leo este meseriasu!
            de 40????cand merg cu masina sa zic ca sunt in roaba???nu stiu ce dimensiuni sa ii pun dar nici un caz de 40)
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Eeeee.... roaba , eu am 215/40 cu arcuri Racing Nick si merge foarte bine plus ca la poze sta superb !
              Poti pune 215/45 sau 50.
              Bafta cu masina dar jantele nu sunt deosebite , acum depinde si pretul lor de achizitie !
              Pune arcuri ......
              sigpicTransport marfa !

Comment

• jantele mie imi plac si as vrea sa evit sa pun gume cu garda joasa,desi nu am ce face ca astea ating pe spate la denivelari!!asta e,pacat de ele ca sunt noi si se vor vinde!!
                Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• azi te vazui cu masina te mergeai spre casa arata superb masina bafta in continuare
                  sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• sal

Originally posted by leo_negrescu View Post
                    hai sa punem 215/40,tot pe KUMHO.
                    MARIO_O9:se da gaura in aripa,dupa care se desface putin aripa pentru a putea prinde telescopul cu o piulita sub aripa,dupa aceea strangi aripa.la final deformezi un pic aripa in interior sa nu apara diferenta intre capota si aripa.
                    multumesc ptr. ajutor si ptr sfat

Comment

• mss victor,sper ca ai mai facut si u ceva la masina!!!

Comment

• jantele BORBET A sunt de vanzare!!
                        400e cauciucuri noi:205 55 16 KUMHO ECSTA SP

Comment

• aha ai furant jantele de pe masina mea arata foarte bine sta bine cu 205/50/16 bafta in continuare
                          sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• da bine cu jantele astea noi pipane,niste arcuri trebuie neaparat

Comment

• trebuie sa schimb cauciucele ca imi ating pe spate!!si mie imi plac sincer cum dau!!

Comment

• tu nimic nimic?
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google