sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte tare.....abia astept sa o montam pe masina......inca odata leo dovedesti ca esti un mare om!saru-mana!!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Ce reprezinta circuitul ala cu leduri ?

Comment

• sunt ledurile din consola de climatizare

Sa fie primita Alex, e facuta de conashu' Leo?
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• sor7n:cum spune matheo
          mss matheo......exact,este facuta de leo!!meserias!!imi cer scz matheo ca am uitat sa iti trimit alea.....cred ca duminica le ai ca o sa vina fratemeo la craiova si duminica aj la bucale!
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• sa fii sanatos,sa vii sa o montam maine.
            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Sa puneti si o poza sa vedem cum arata.
              SRF TARGOVISTE

Comment

• Pozele sunt tinute bine.De ceva vreme nu ne mai incata cu nimic.Poate ii fac eu ceva cadre maine daca este acasa propritarul si evident sa doarma sau sa priveasca un meci la tv
                real power..... diesel power by

Comment

• poze........ma bucur ca sa aprins si iconitza de la aer cald/rece......inca o data ii multumesc lui leo pt ajutor si lui mihai pt ideea cu iconitza !
                  Attached Files

Comment

• Frumos pipan-e !!!

Comment

• Foarte ,frumos pipane se poate o poza si cu bara spate sau nu este gata?
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• ms baieti!bara este in service la vopsit!!pe vineri cred ca o pun pe masina pt poze

Comment

• iarna se modifica masina, iar vara ne bucuram de ele

spor
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• parerea mea e ca nu trebuie decolorata folia de la clima....si eu am leduri rosi acolo si nu am decolorat si se vede mult mai intens rosul.....
                            sau a fost decolorata?
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Frumos....frumos.

Aparatul foto nu o sa redea realitatea asa ca ...important este ca Pipan este multumit.

Bara din spate seamana cu cea de la LOW a lui matheoo...fara gaura de toba
                              real power..... diesel power by

Comment

• poate nu m-am exprimat eu corect...unde e folie portocalie si pui led rosu nu mai trebuie decolorat :P
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google