tare de tot......
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
ai dreptate,dar e vb ca vreau sa mai trec cu masina pe la ITP......o sa cer ajutoru colegilor din craiova,daca ma ajuta....ma apuc de treaba....dar mai intai vreau sa punn discuri ventilate,si etrieri de vanAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
La multi ani ..tot cu intarziere...despre motor pune 1,6 asa am pus eu si e diferenta mare....e cel mai simplu.te complici cu 16v,asa vroiam si io dar am renuntatam fost personal la RAR si nul poti omologa pentru cai legea de tot rahatul la noi.zice ca depaseste cu 30% puterea celui vechi..merge numai cu conditia sa omologhezi toata masina la bucuresti sai refaci toate testele..si costa cat masina. Lasa 1,6 l il montezi repede fara complicatii si merge ff bine. multa bafta.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
multumesc florin...sa stii ca o sa fac cum zici u...sincer as vrea 16vdar.....sa am eu de 8v deocamdata!cat a costat omologarea?il facem mihai in 2 zile?Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment