sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tare de tot......
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• leo ms pt poza....ma gand si acuma la oferta aia care ma pus pe ganduri...of......nu stiu ce sa fac
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• pai daca ne zici si noua....poate te hotaram....

Comment

• Alex hai cu cleanu` la portbagaj

Comment

• ma bate gandu sa imi pun motoru de 1 6.....
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Pei ce mai stai .Astepti ziua de maine??

Daca puneam 1,6 nu o mai vindeam pe a mea. Deja 1,4 devenise obosit, fata de 1,6 care mai are viata.
              real power..... diesel power by

Comment

• De ce nu 1.6 16v daca tot te bate gandu sa il schimbi! Ma gandesc ca o fi un pic mai scump 16v si poate se gaseste mai greu un pic dar totusi se merita zic eu!

Comment

• ai dreptate,dar e vb ca vreau sa mai trec cu masina pe la ITP......o sa cer ajutoru colegilor din craiova,daca ma ajuta....ma apuc de treaba....dar mai intai vreau sa punn discuri ventilate,si etrieri de van

Comment

• spor la modificari pipane!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• atata timp cat este 1.6 16v de pe logan poti sa il montezi linistit ca nu au nici o treaba, doar treci pe la rar sa il treca in civ. pentru cele inafara gamei logan treaba se complica

bafta la proiectul tau

Comment

• imi place cum gandesti alex, cand ne apucam de treaba?!

Comment

• La multi ani ..tot cu intarziere...despre motor pune 1,6 asa am pus eu si e diferenta mare....e cel mai simplu.te complici cu 16v,asa vroiam si io dar am renuntatam fost personal la RAR si nul poti omologa pentru cai legea de tot rahatul la noi.zice ca depaseste cu 30% puterea celui vechi..merge numai cu conditia sa omologhezi toata masina la bucuresti sai refaci toate testele..si costa cat masina. Lasa 1,6 l il montezi repede fara complicatii si merge ff bine. multa bafta.
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• alexm sunt perfect deacord cu cea zis florin_dnf, 1,6 8v si il schimbam saptamanal daca vrei....

Comment

• Nu merge si o varianta in etape? Adica pui 1,6 ca se incadreaza in diferenta de putere si dupa omologare pui 1,6 16v ca se incadreaza si asta in noua diferenta. cred ca ar iesi ceva mai ieftin decat omologarea intregii masini.

Comment

• multumesc florin...sa stii ca o sa fac cum zici u...sincer as vrea 16vdar.....sa am eu de 8v deocamdata!cat a costat omologarea?il facem mihai in 2 zile?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google