sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De unde ai luat fetele de usi de ph2?
    SRF TARGOVISTE

Comment

• matheo nu o sa bag bord,sincer nu ma incanta!ce as vrea sa fac este sa ii pun reglaj pe volan,atat!
      am dat 250lei pe fete+stalpii centrali
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Reglaj la volan?..sunt prntru

E greu de modificat?
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• nu este greu,spor sa ai!trebuie sa schimbi coloana volan!sa ajung sa vb cu leo si mihai,oameni pe care ma bazez foarte mult
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Foarte frumoase fetele de usi!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• Frumoasa golanca ta , dar stapanul mai ''traieste''?

Te sun de 1 saptamana dar nu raspunzi neam ....
              real power..... diesel power by

Comment

• cosmine:traiesc cum sa nu traiesc,dar nu prea am mai intrat o perioada pe net!dai un semn cand vii la craiova sa mai stam de vb!
                savoiu:ms frate!
                masina deocamdata hiberneaza,pe caldurile astea nu imi vine sa mai fac ceva la ea dar o sa urmeze.sper sa il prind pe leo o zi sa dau si eu bordu jos

Comment

• bravo tie. a trecut ceva timp de cand nu ne-am vazut insa observ pasi frumosi.

Comment

• mariusica sa stii ca nu am mai vb de mult....sper sa ne vedem sapt asta toti,sa mai stam de vb si sa iti vad si eu sandero...

Comment

• poze cu fetele montate si adaugat lumini in usi
                      Attached Files

Comment

• Fetze de usi de la facelift pe logan ph1? Cat te.a costat?

Comment

• da se potrivesc,numai ca trebuie sa montezi si tijele de la manerele deschidere usi.....250lei cu stalpii centrali inclusi in pret

Comment

• nice.....
                            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• astazi am reusit si eu sa schimb,la 87000km,pivotii si bieletele antiruliu......o intrebare am,trebuie sa fac directia,pt ca am volanu caam stramb acuma!!

Comment

• Ce intrebare mai este si asta................Normal ca trebuie.

Directia o faci de fiecare data cand schimbi ceva la roata cum ar fi - bascule/pivot/cand mesteresti la amortizor etc.
                                Arata si Streulea ce joc au suruburile in lacasul in care intra.... in tutorialul cu schimbatul basculei .
                                Deci mai adaugi 100-120 lei directia.
                                real power..... diesel power by

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google