La Craiova la ASCET e 50 lei directia, am facut-o eu acum cateva saptamani.
sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
cosmin:nu stiam ca trebuie sa fac directia dupa ce schimb pivotii,dar assa invata omu:P.....
shakar:si esti multumit,ca eu am mai facut directias undeva su dupa cateva luni.....iar aveam volanu stramb!!
niste poze cu o improvizatie,sa nu se mai vada bateria si o baitza cu niste ceara pt lustruit ....imi lipsa de ocupatie in timpu serviciului..)Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Pai sunt multumit. Daca ti s-a strambat iar volanul nu cred ca sunt de vina cei care ti-au facut geometria. Daca atunci cand iesi pe poarta lor, valorile de pe foaia care ti-o dau sunt in regula si volanul sta drept inseamna ca au facut treaba buna. Daca se stramba ulterior e o problema la masina...'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Daca se stramba poate sa fi lasat ei ceva slab ori sa ai jocuri in articulatie ( cel mai probabil capete de bara si bieletele de directie).
A venit nea Marian din "calatorie"?
Te salutsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
foarte frumoasa masina si ingrijita
intrebare de unde ai luat fetele de usi ?
poti sa mi raspunzi pe pm
multumescLast edited by morpheus2kro; 24 August 2012, 17:13.Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
www.upgradefaruri.blogspot.com
Comment
-
ceva strainez......dar si loganu va sta in familie....zilele astea am sa montez(sa vedem cand are timp mesteru tek_ids) modulul de inchidere geamuri,cumparat de la chelull!!!
zilele astea o sa intru in concediu si o sa ma ocup de ea.....sa vedem ce ii mai putem faceAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
Comment