sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Craiova la ASCET e 50 lei directia, am facut-o eu acum cateva saptamani.
    '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• cosmin:nu stiam ca trebuie sa fac directia dupa ce schimb pivotii,dar assa invata omu:P.....
      shakar:si esti multumit,ca eu am mai facut directias undeva su dupa cateva luni.....iar aveam volanu stramb!!
      niste poze cu o improvizatie,sa nu se mai vada bateria si o baitza cu niste ceara pt lustruit ....imi lipsa de ocupatie in timpu serviciului..)
      Attached Files
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Pai sunt multumit. Daca ti s-a strambat iar volanul nu cred ca sunt de vina cei care ti-au facut geometria. Daca atunci cand iesi pe poarta lor, valorile de pe foaia care ti-o dau sunt in regula si volanul sta drept inseamna ca au facut treaba buna. Daca se stramba ulterior e o problema la masina...
        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Daca se stramba poate sa fi lasat ei ceva slab ori sa ai jocuri in articulatie ( cel mai probabil capete de bara si bieletele de directie).

A venit nea Marian din "calatorie"?

Te salut
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• da matheo a venit....dim sunt la el sa vedem noutatile :d.....o sa ma duc cu ea luni sa ii fac directia si vedem at!
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• jos palaria pentru modificarile din interior.mult bun gust.in special cu fetele de usi de pe ph2.
              am si eu niste intrabari.cotiera de pe ce masina e?
              ai scurtat maneta schimbatorului?

mersi anticipat si spor la modificarile viitoare

Comment

• ms stefan...cotiera este de laguna2,si frana de mana trebuie mutata putin in fata/dreapta!nu e cine stie ce de modificat.....

Comment

• dar este frumos si de efect, de asta te asigur schimba in bine aspectul interior

Comment

• foarte frumoasa masina si ingrijita
                    intrebare de unde ai luat fetele de usi ?

poti sa mi raspunzi pe pm
                    multumesc
                    Last edited by morpheus2kro; 24 August 2012, 17:13.
                    Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
                    www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• Frumoasa masina domnu pipan!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• ms savoiu......dar masina intra la vanzare cat de curand,si o sa incep sa dau jos de pe ea.....

Comment

• O noua achizitie tot logan sau ceva strain?
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• ceva strainez......dar si loganu va sta in familie....zilele astea am sa montez(sa vedem cand are timp mesteru tek_ids) modulul de inchidere geamuri,cumparat de la chelull!!!
                            zilele astea o sa intru in concediu si o sa ma ocup de ea.....sa vedem ce ii mai putem face

Comment

• O modificare necesara!Abia astept sa vad cum functioneaza sa imi iau si eu !Bafta !

Comment

• Bravo! Frumoasa masina! Intereseanta grila. Cam cat te-a costat?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google