sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da este cineva in craiova!o sa ii arat modelu si sa vad daca il reuseste,desi cred ca da!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Salut, cat costa imbracarea volanului ?!
      sigpic

Comment

• pai intre 150-200lei,cu cat sunt mai multe cu atat mai bn,scade pretu!
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• pipane arata bine volanul, dar eu as renunta la partile rosi laterale, as lasa-o doar jos si evantual as mari-o ! ! ! Oricum aveti volane frumoase acolo la Craiova ! ! ! Si al meu e la pregatit ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

• Arata bine volanul !
            SRF TARGOVISTE

Comment

• masina a intrat la garaj......sa vedem ce iese din mana lu'leo......si apropo...furia albastra sub prelata....sa nu mai pun poze cu ce sa cumparat pt ea azi ca...mor pretenii nostri de inima
              Attached Files

Comment

• - pai zi sa vedem daca se moare de inima....albastra!
                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• nu nu......poze cu albastru doar la final!ATAT!!!Sau poate pune propietaru!

Comment

• foarte frumoasa masina, imi place m-ai ales interiorul

Comment

• ms dany....daca ai drum prin craiova te astept sa dai un semn sa iti fac cadou un ornament de toba din inox;)

Comment

• cand am sa vin prin craiova am sa te anunt

Comment

• zilele astea KUU primeste ce merita de mult.al draq cu garajul ala.prelate gri aiiiiiiiiiiiiii.
                          Last edited by leo_negrescu; 8 February 2013, 00:16.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• :d....in sfarsit......masina a primit lupele de mult asteptate!!multumesc leo pt ajutor la montaj!o sa revin cu poze mai clare si dupa ce intra la baita,ca zace de o saptamana la garaj si are strat de praf de zici ca am schimbat culoarea)

si o poza cu sefu de ateliersoldat plin)
                            Attached Files

Comment

• pai saraca nu mai vedea si ia dat niste lentileeeeeeeeee,cat fundul de borcan.
                              sa le poarte sanatoasa,sa vada si ea pe unde merge.
                              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• multumesc la fel leo!!prima impresia:foarte buna!sa o vad in exterior cum se lumina calea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google