sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• toba finala?

Comment

• Capota spate și fata la ce preț le dai? Sau facem un schimb? Bănuiesc ca este gris platine
      sigpic

Comment

• Poza cu volanul?

Sent from my iPhone using Tapatalk
        http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

• Haide bre pipane cu pret pentru sezatori

Comment

• daca ar fi un schimb? as vrea capota fata,cu bara de mcv si faruri,daca e ceva da pe privat ca sunt mai multe care ma intereseaza merci

Comment

• Stati la coada ))
              sigpic

Comment

• Originally posted by pipan View Post
                interioru de ph,pragurile,volanu,bara de fata,pragurile:oprite
                scaunele si cotiera.....pfff nu stiu
                vad ca toti se bat pe scaune si pe cotiera, ceea ce nu e rau pentru tine. cel mai bine faci o licitatie in "plic inchis", adica in pm. care ofera mai mult le ia.
                poate scoti inca o data pretul masinii.

Comment

• Bre Nedeleule, care toti pe scaune si cotiera? Ca pana acum (cel putin public) am fost singurul interesat. Eu nu particip la licitatii, ca nu mi-e felu'. Daca cere un pret ok, le iau, daca nu, nu e tragedie....PM nu mai poate primi (cica) ..iar despre pretul masinii, sa inteleg ca sezatorile si rezematoarea vor avea pret de cocaina? Oricum, e nehotarat pipanul..ceea ce ma face sa cred ca alea nu le mai vinde, sau n-a vrut sa le dea, numai sa ne faca in ciuda ) PIPANEEE, hai cu pretul ) Ca se devalorizeaza ieuro de cand cu atacurile astea la Paris..

Comment

• S-au dat pana la urma? Nea' Pipane, cu cine putem lua legatura pentru niste informatii in legatura cu modificarea aia la frana de mana ) Aici ati fost saraci in explicatii. Nu ai vreo poza cu tija, prinderea, etc?

Comment

• revin la vanzare...am inceput sa dau jos de pe ea...butoanele nu mai sunt in rest valabil
                      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Salut!
                        Mai sunt valabile fetele de usi si stalpii?!
                        A ramas sa ne auzim cand le dai jos!

Comment

• Daca dai pragurile jos sa ma anunti, le iau eu...
                          MY CLA

Comment

• sapt asta o sa le dau jos...
                            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Astept niste poze cu ele demontate si vorbim pe PM mai multe dupa.
                              MY CLA

Comment

• scaunele le mai ai ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google