sa ma laud si eu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by pipan
    asta e loganu meu cand...cand era nou adica acum o luna!o sa revin si cu niste poze recente........mai tunat

sa vad daca pot sa pun niste poze
    Attached Files
    Last edited by pipan; 12 June 2007, 22:51.
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Tunat tunat da eu nu vad diferenta(jenti,fustite,praguri etc) decat niste pleoape .
      sigpic

Comment

Originally posted by GOLAN91
        Tunat tunat da eu nu vad diferenta(jenti,fustite,praguri etc) decat niste pleoape .
        vin si restu
        astea sunt mai de mult
        acum o am cu jentii fustite si restu;)
        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Pai si Pozeleeee????
          sigpic

Comment

pozele??????
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

la multi kilometri
              pune poze din timpul lucrului nu mai fierbe oamenii !

Comment

Frumos foc, folia vine super pe orice culoare de masina. Felicitari ca nu ai optat pentru ionizare, mie personal nu imi place prea mult, mai ales se scot geamurile, dar sa nu deviem. Vreau sa te intreb si eu ceva legat despre proiectoare, nu par a fi cele originale, de unde le-ai luat ce si cum?
                Sa ai noroc de drumuri multe multe si frumoase cu titiul tau.
                PS: hai cu pozele cu fustitzele :p
                Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Originally posted by cattalin81
                  Frumos foc, folia vine super pe orice culoare de masina. Felicitari ca nu ai optat pentru ionizare, mie personal nu imi place prea mult, mai ales se scot geamurile, dar sa nu deviem. Vreau sa te intreb si eu ceva legat despre proiectoare, nu par a fi cele originale, de unde le-ai luat ce si cum?
                  Sa ai noroc de drumuri multe multe si frumoase cu titiul tau.
                  PS: hai cu pozele cu fustitzele :p
                  mss la fel!nici eu nu sunt adeptu ionizatului asa ca am ales folia ilegala!proiectoarele sunt luate din targ cu numai 35ron si sunt albastre!si te mai costa 1mil legatu la reprez dacia!
                  bafta!
                  si apropo de poze...nu merita sa bag ca e naspa acum!

Comment

ce conteaza....sa vedem cum arata o masina ''in lucru''

Comment

ceva noutati? cum mai arata masina?
                      Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

frate nu prea mai am timp de ea! tre sa ii mai fac cateva poze si o sa mai pun
                        !
                        Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 12:27.

Comment

Sal

stiu masina asta si il stiu si pe om... nu a pus nici jante nici fustite nici praguri...tot ce are pe masina sunt pleoapele alea... asa k trebuie sa ii uram... SPOR LA TUNAT si LA CATI MAI MULTIBANI BAGATI :d

Comment

Originally posted by DJ-07-PJJ
                            stiu masina asta si il stiu si pe om... nu a pus nici jante nici fustite nici praguri...tot ce are pe masina sunt pleoapele alea... asa k trebuie sa ii uram... SPOR LA TUNAT si LA CATI MAI MULTIBANI BAGATI :d

frate sa te mai uiti odata sa vezi ca am si fustite!
                            apropo am si eu o intrebare.....am luat niste jeante si nu imi intra in butucul de la roata....pot sa ma duc la strung sa imi ia un milimetru din jeanta?cauzeaza ceva la ea?
                            astept parerile voastre....o sa revin si cu niste poze la masina dar vreau sa pun jentile!:P
                            bafta!

Comment

Nu se intampla nimic daca iti ia 2-3 mm din janta.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

poze noimai revin si alte poze cu pragurile si cu fustita de fata
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google