Dacia 1100 are
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
salut
cum se simte motorul 0.9 turbo la plecari ? e nervos ?
Comment
-
Acum depinde cu ce il compari. Este mult mai nervos decat loganul tatalui meu - logan I 1.4 mpi dar cu siguranta nu atat de nervos cat un diesel. Totusi dezvolta un cublu destul de bun la plecarea de pe loc. Aici totusi cred ca cel mai bine te convingi la un test drive.
Merci
Comment
-
Nu stiu cat de mult poti sa ii ceri unui motor de 0.9 - chiar si cu turbo etc- eu unul folosesc aceasta masina la drumurile zilnice pe care le fac la munca si nu numai. In plus cu copil mic ... s-au cam dus liniutele si plecarile sportive .
Astfel eu unul o consider o masina decenta, la un pret decent pentru dotarile sale ... mai ramane sa vedem proba fiabilitatii in timp.
Comment
-
te intrebam de cuplu nu pt liniute. consider ca in oras la loganul de 1.6 mpi consumul este afectat de faptul ca este puturos
Comment
-
Am inteles. Dar cum nu am mers deloc cu un 1.6 nu stiu sa iti spun. Eu il pot compara cu ceea ce am probat pana acum.
Cat despre consum, repet, cred ca este prea devreme ca la 1.100 de km pe care ii am eu pana acum sa imi dau cu parerea. Aici putem discuta mai peste vreo 5.000 km.
Merci
Comment
Comment