Nu sunt arogant, sunt practic. Ca sa aflu mai multe date despre masina am mers la dealerii Dacia si am vazut cu ochii mei. Tu de ce nu ai facut asta?
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
M.FLORIN ceva vești despre cotieră ?
Sunt curios cum arată, că vroiam și eu să-mi comand însă după ce am văzut pe un site o caracterizare de genul "o bucata de plastic, fara spatiu de depozitare, care seamana cu un Totem indian: drept, sculptat stangaci si urat", am zis să mai aștept s-o văd întâi.
Comment
-
Pentru colegii Andrei si Mihai ... va rog ca daca aveti ceva de impartiti sa o faceti in alta parte (eventual in privat) - nu la mine pe topic. Scopul pentru care am deschis acest topic a fost si este cu totul altul.
Andrei asa cum ti-am promis o sa regasesti in pozele de mai jos info cerute.
@YOGI ... nu mai am nicio veste de la dealer. Am sa ii sun sapt viitoare sa vedem ce si cum se mai aude.
Multumesc
LE ... pentru ca s-ar putea sa nu fie suficient de vizibil. ... stergator stanga 550 mm dreapta 500 mm.
Comment
-
Mda, sistemul e mult imbunatatit dar tot ramane un "V" micut pe-acolo, probabil in amintirea celuilalt iar pasagerul probabil "prinde" cu vederea si ceva nesters pe parbriz. Eu nu stiu cum altii reusesc sa faca sistemul asta perfect adica, dupa cursa stergatoarelor in partea de sus a parbrizului ramane un semicerc perfect(simetric) incadrat pe lungimea acestuia.
Comment
-
Si la Mercedes Vito sau WV T4 tot ramane un mic triunghi, de fapt la majoritatea masinilor ramane V-ul ala, nu-i asa un capat de tara.
@M.FLORIN sincer te invidiez, masina e superba, tare mi-as dori si eu una la fel, poate cu un motor ceva mai mare, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostPentru colegii Andrei si Mihai ... va rog ca daca aveti ceva de impartiti sa o faceti in alta parte (eventual in privat) - nu la mine pe topic. Scopul pentru care am deschis acest topic a fost si este cu totul altul.
Andrei asa cum ti-am promis o sa regasesti in pozele de mai jos info cerute.
@YOGI ... nu mai am nicio veste de la dealer. Am sa ii sun sapt viitoare sa vedem ce si cum se mai aude.
Multumesc
LE ... pentru ca s-ar putea sa nu fie suficient de vizibil. ... stergator stanga 550 mm dreapta 500 mm.
ON : excelenta descriere ( prin poze ) . Vorba aia,o poza face cat 1000 de cuvinte. Merci.
Comment
-
Pentru cei care m-au intrebat ... astazi am fost sunat de dealer si mi s-a spus ca fabuloasa cotiera a ajuns la ei.
Din lipsa de timp o voi monta abia in 4 februarie.
Am sa revin cu poze si info suplimentare.
Merci.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Pentru motorul de 0,9, noua taxa va fi de 65,88 euro. Adica nu prea e mare diferență.
Am calculat conform formulei din proiect - [(A x B x(100 - C)]/100, unde:
A = 122 - valoarea combinată a emisiilor de CO2, exprimată în grame/km menționate in Cartea de Identitate a Vehiculului;
B = 0,54 - valoarea timbrului de mediu pentru emisiile poluante, exprimată în Euro/1 gram CO2, prevăzută în anexa nr. 1;
C = 0 - cota de reducere a timbrului prevăzuta in coloana nr 2 din Anexa nr 2
Proectul il gasiti aici http://www.avocatnet.ro/UserFiles/ar...brul-mediu.htm
Comment
Comment