If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Florine, eu am la lucru o chestie care iti desparte semnalul in cel pentru statie si cel pentru radio, dar e pentru banda de taxi de 144 MHz, ma voi interesa sa vad daca exista si pentru CB
Legat de incalzirea in scaune, daca ai mufa sub scaun, o poti monta singur
Razvy chiar m-ai facut curios ... eu din cate am mai tot discutat nu prea am gasit nicip varianta pentru o antena 2 in 1 (radio si CB).
Cat despre incalzirea in scaune - mufele nu stiu daca le am, da rnu cred ca vine precablata din fabrica; oricum nu ma prea stresez ca nenica pe care il cunosc imi e prieten si nu imi ia bani pentru montatul incalzirii... dar cum spuneam asta mai la vara.
Pana atunci ... jantele raman prioritatea.
Si apropos de jante ... ce parere aveti de acestea ??
fainute ART-urile, dar vezi ca gasesti si BBS-uri frumusele la pret apropiat
Uite ASA ceva am eu la lucru, dar tie iti trebuie ASA ceva.
Voi intreba la depozit sa vad daca mai au pe stoc, sau daca mai aduc.
Da un add pe mess sau skype pt mai multe detalii
Interesat spliter-ul asta ... dar nu stiu insa cum se comporta in trafic; respectiv daca se influenteaza intr-un semnalele radio intre ele. Tu ai probat asa ceva? ... poti sa ne dai mai multe detalii?
Last edited by M.FLORIN; 11 February 2013, 22:20.
Reason: Automerged Doublepost
Cred ca 6,5 cu et de 37 ... nu am intrebat inca ci doar mi s-a spus ca sunt compatibile cu logan
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Et-ul este 35 cu 6,5 J. Jantele se vand set cu inele de centrare si prezoane.
Acum nu stiu daca et-ul asta nu e prea mult. Poate stiti voi care este plaja de ET acceptata pt logan.
Cresterea latimii jantei este compensata de scaderea ET-ului. Daca doar una din cele doua marimi variaza atunci iesi din limita stock-ului si nu se mai pastreaza echilibrul fata de janta de referinta.
Deci 6J ET50 = 6,5J ET35 adica cea de-a doua nici nu va intra in interior si nici nu va iesi in exterior fata de stock, pur si simplu sunt "THE SAME".
Aici gasesti cel mai complet comparator - ia in calcul atat dimensiunea pneurilor cat si caracteristicile jantelor : http://www.rimsntires.com/specs.jsp
Daca iti plac jantele cu multe spite iti recomand Wolfrace Pro Sprint Silver. Eu le am și sunt foarte multumit de ele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment