Florine, ne poti spune, te rog, dimensiunile tavitei de porbagaj ? Pe site-ul celor din Timisoara nu apare specificata nici o dimensiune. Multumesc.
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Florin, cum te impaci cu vitezele ? la mine daca bag a doua, iau piciorul de pe ambreiaj si imediat smuceste in fata, fara sa accelerez. E adevarat, ambreiajul tine sus de tot, asta sa fie explicatia? Ma intreb daca nu cumva ar trebui sa ajung in service sa-l las mai jos ...
Inca ceva, in cati km s-a "lasat" motorul tau ?
MultumescLast edited by Cristin_M; 13 September 2013, 15:05.
Comment
-
Cu multumiri colegului VALI astazi am adaugat si eu stergatoare BOSCH AEROTWIN.
Se potrivest perfect si in plus functioneaza super bine --- doar sunt noi
Mai ramane doar sa mai intaresc arcurile de la stergatoare.
Un set de stergatoare 110 lei - comandate la colegul ValiLast edited by M.FLORIN; 18 September 2013, 08:32.
Comment
-
Acum fiind noi se simte ca merg mult mai bine. Cele originale erau cam tocite ... am cam tras de ele pana acum. Maine o sa fac si proba mai la viteze - peste 100 km/h sa vedem cum se comporta. Cele originale cam sareau la viteza desi la inceput mergeau lin ... vreau sa ii mai strang si clema de la arc
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Ca tot omul gospodar care isi face vara sanie si iarna car (na ca si rimeaza) ... intrucat toata vara am stat la soare si nu m-am indurat sa imi fac vreme ... am zis sa iau masuri pentru vara ce se apropie
Comment
-
... detalii tehnice iNFRASOL de la GLOBAL SDI FILMS , transparenta 5% (luneta si laterale spate).
Urmeaza in viitorul apropiat si fata ... sper sa reusesc totusi pana la vara
Comment
Comment