Sincer .... nu imi pot da seama din poze. Nu le-am vazut live pe niciunul.
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Astazi ... mai pe-nseartAttached Files
Comment
-
Comment
-
Toata lumea crede ca cel cu "plinul" e plin de bani.
Eu am o reteta pe care o folosesc de multi ani : Bag benzina "de la jumate" in sus.
Adica strang o data din bu.i si fac plinul, merg pana la jumate apoi alimentez iar pana la plin. Tot de 150 lei pui si de la becul de avertizare pana la jumate si de la jumate doar ca mergi tot timpul cu benzina, nu fortezi pompa, nu trage gunoaie, etc.
Uneori, ca sa echilibrez cifra octanica, deoarece aceste masini trebuie sa mearga cu minim 95 (ceea ce nu cred ca au intotdeauna cele de 95) combin o alimentare cu 95 cu o alimentare de 99."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Stai linistit Bazile ca de la 2 pavele in sus pompa nu are cum sa se arda , + gandeste-te ca atunci cand circuli constant cu rezervorul plin defapt iti va consuma mai mult masina ! de ce ? pentru ca ai mai multa greutate , mai bine sa alimentezi sa ai la bord minim 2 liniute jumatate e ideal in oras atat , nu sa-i faci plinul pt ca ai greutate in plus , si chiar se simte la consum , probat de mine.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Vorbim de cca 20 Kg diferenta ? La cat "balast" cara unii prin portbagaj... aici sunt de-a dreptul maniac: nimic in plus in portbagaj, doar strictul necesar.
Aia 20 kg sa zicem ca folosesc la echilibrarea masinii si la "asezarea" ei pe sosea.."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Eu folosesc masina in primul rand pentru a ma deplasa la servici, iar cum zilnic fac peste 60 de km de naveta nici nu mai stau sa ma gandesc cat combustibil consum. Asta e si motivul pentru care in 11 luni am peste 20.000 de km.
Acum sa fim seriosi ... nu cred ca cele 35-40 de km in plus (date de plinul de combustibil) fac sa creasca consumul masinii.
Originally posted by Bazilman View PostToata lumea crede ca cel cu "plinul" e plin de bani.
...
Comment
-
O rugaminte pentru Mos Craciun...
Mosule te rog anul acesta sa imi aduci un cont gras in banca si o silueta subtire.
P.S. Mosule te rog sa nu le mai incurci asa cum ai facut si anul trecut !
La multi ani tuturor si multe urari de bine , sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Comment
-
Comment
Comment