If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da... bine ai sesizat. Gradele erau in paharul cu ceai 😆😆😆.
Batai de cap nu au fost - am avut o gramada de surse de inspiratie si de documentare multumita colegilor de pe forum.
Am stat mai prost cu timpul decat cu inspiratia. Mi-am propus de mai multe ori sa o montez dar de fiecare data a aparut altceva mai importanta etc etc.
Camera functioneaza si pe softul original insa acolo e nevoi de Clip pentru activare. La menavrus e mai simplu caci activarea e din standard acolo.
In ambele cazuri conectarea se face identic.
Mersi pt raspuns! Chiar e altceva, mai ales ca ai si ledul la numar, se vede super pe timp de noapte (acest lucru l-am observat in poza postata de tine).
Sincer ledul de la numar incurca putin vizibilitatea pe camera. Am sesizat ca, lumina fiind destul de puternica iar camera fiind o chinezarie in esenta, imaginea devine putin neclara.
Am facut cateva probe acum pe seara. Daca zona e iluminata totul e ok. Daca mergi intr-o zona neiluminata, doar cu luminile de mers inapoi ledul de la numar se vede mai pronuntat. In fine, nu e un lucru deranjat ... e doar sesizabil.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Si mai e ceva.
Se vede in poza cu pozitia aprinsa. Pozitia camere in lampa de numar face ca lumina de la led sa nu ajunga pe tot numarul. Partea din stanga numarului - la BV in cazul meu - este mai slaba. Dar ... ata ete 😆😆
In acelasi stadiu ... [emoji3] [emoji3] [emoji3].
Pe roti si perfect functionala.
Ma pregatesc sa trec la inclatarile de vara la pachet cu un detailing adecvat.
70 kkm fara nicio problema majora.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment