Aha! Vin bine butoanele de la incalzirea in scaune! Sunt iluminate?
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by M.FLORIN View PostNu mai exista niciun fel de indicator al nivelului temp lichidului de racire. Exista doar indicator de supra incalzire a motorului ... si cam atat.
Eu spre exemplu am diesel si nu ii dau talpa cand rece, doar pana in 2500rpm, la 2 linii ii dau 3000rpm si la 4 linii ii dau si mai mult.
Ar fi foarte util sa stii temperatura motorului, ca sa nu ii dai mai multe ture decat trebuie cand nu e incalzit bine motorul..Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
Originally posted by spielbergl View PostAha! Vin bine butoanele de la incalzirea in scaune! Sunt iluminate?
Originally posted by me_catalin View Postpai si cum aproximezi cum sa mergi cu masina?
Eu spre exemplu am diesel si nu ii dau talpa cand rece, doar pana in 2500rpm, la 2 linii ii dau 3000rpm si la 4 linii ii dau si mai mult.
Ar fi foarte util sa stii temperatura motorului, ca sa nu ii dai mai multe ture decat trebuie cand nu e incalzit bine motorul..
Merci
Comment
-
Originally posted by bogdan_cj View PostIn manualul de utilizare nu apare nimic scris despre el?
Originally posted by NOL View PostAi idee cam cat costa litrul de ulei sau mai bine zis cat costa revizia?
Comment
-
Comment
Comment