De unde stii lucrul asta? Sau e "pamflet"?
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cu ce dai plasticele alea de au efectul ala?
eu folosesc momentan ceva de la arexons dar la tine parca e ceva diferit..
arata f bine consola cu efectul asta de carbon
ar fi fain daca acelasi tratament l-ar aplica si pe manerele portierelor fata si daca ar mai adauga un rand de manere si pt portierele spate identice cu cele de pa fata.. cu scobitura aia tare greu se inchide portiera
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostPlansa e pusa de el. In cea de a II-a poza se vede plansa originala in dreapta.
Momentan nu pot da mai multe detalii ... asa am primis celui de la care am primit acest trim.
Oricum pe piata deja au aparut mai multe elemente de ph2 - de la calandru pana la RVC. Insa nu vor fi expuse la vanzare pana dupa lansarea oficiala.
Deci ... putintica rabdare.
By phone using Tapatalk and Galaxy S6 EDGE PLUS
Originally posted by cristi.... View Postcu ce dai plasticele alea de au efectul ala?
eu folosesc momentan ceva de la arexons dar la tine parca e ceva diferit..
arata f bine consola cu efectul asta de carbon
ar fi fain daca acelasi tratament l-ar aplica si pe manerele portierelor fata si daca ar mai adauga un rand de manere si pt portierele spate identice cu cele de pa fata.. cu scobitura aia tare greu se inchide portiera
Compozitia chimica e destul de periculoasa pentru plasticele de logan.
In idee nu prea conteaza ce aplici pe plastice ci mai degraba cu ce cureti plasicele. Degeaba aplici un "dressing" daca plasticul nu e curatat temeinci.
Am mai multe solutii de dressing pentru plastice ... le aplic in functie de efectul dorit - de la mat la lucios.
Detalii pe privat ... nu vreau sa fac reclama aici.
Comment
-
uite arexons dasta folosesc sI cam asa arata suprafetele sterse cu el, eu zic ca destul de bine. tot de la arexons folosesc si ceara rapida si Solutia pt anvelope. daca produsele astea sunt periculoase pt aplicatiile pt care sunt destinate te rog sa-mi spui, sa nu ma trezesc cu vreo prostie cu toate ca nu e prima data cand le folosesc, am vreo 3 ani cu ele
solutiile sunt prea acide sau?
Comment
-
Asadar ... am facut consiliu de familie si am concluzionat ca e nevoie de o schimbare. Si cum cel mai mic membru al familiei vrea Prestige iar noi restul vrem easy-R am zis ca ... de ce nu.
Prin urmare scoatem utilajul la vanzare. Eu ma gandesc la vreo 8.000 euro, dar sunt deschis la negocieri.
Merci.
Comment
Comment