Si ce treaba are asta cu "BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce ?" Parca asta e titlul!
BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostSi ce treaba are asta cu "BV 84 TMF - Noul LOGAN - Blue Persan - 0.9 Tce ?" Parca asta e titlul!
ideea era sa nu se imbete cu apa rece.
de pe partea mea poate sa ia oricat, dar sa ramanem cu picioarele pe pamant...
Comment
-
-
Sincer , ai 8000 euro mai faci un efort mai pui 1000-2000 euro si l-ai luat nou nu sh. Asta este strict parerea mea. Ca sa nu mai scriu ca daca 8000 si mai pui un 2000 iti iei un A4 de toata frumusetea. Chiar acum ceva timp m-am uitat pentru un prieten de un A4, vazusem unul impecabil la 9000 si ceva euro ( nelovit, nevopsit niciun element etc) M-ar coafa mai mult sa dau 9000 si ceva pe un A4 decat un Logan de 8000 euro
Spor la vanzare! ;)
Vad ca usor usor mai scade pretul
Masina clar a fost ingrijita, isi merita banutii dar piata nu spune acelasi lucruLast edited by Christnacht; 27 September 2016, 08:15.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Imprastie zvonul printre cunoscuti. O masina buna se vinde imediat asa, fara sa mai fie nevoie de site-uri de vanzari.
Eu unul as prefera sa cumpar o masina pe care o cunosc, chiar daca pretul e mai mare putin decat ce se cere pe piata, decat sa cumpar o masina despre care nu stiu nimic. A ta chiar a fost "tinuta in puf".
Bafta!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pai?? ... tu ce crezi ?? ... sau mai bine zis, crezi ca se vindeca piticul asa repede??
Deja am lista facuta ...
Originally posted by vitriol View PostImprastie zvonul printre cunoscuti. O masina buna se vinde imediat asa, fara sa mai fie nevoie de site-uri de vanzari.
Eu unul as prefera sa cumpar o masina pe care o cunosc, chiar daca pretul e mai mare putin decat ce se cere pe piata, decat sa cumpar o masina despre care nu stiu nimic. A ta chiar a fost "tinuta in puf".
Bafta!
Merci.
Comment
Comment