Ce fel de folii pui acolo
Gj 60 vdm
Collapse
X
-
Vine vara !
Am rezolvat si problema cu vopseauain prezent cioara are ~93.000 km fara probleme
, asteptam linistiti revizia, revizile, pardon.
Poze nu mai pun, nu a suferit nici o modificare estetica, doar a disparut acel stiker de pe luneta.
NOL, ia legatura cu userul turturel, eu de la el achizitionez cam tot ce inseamna stiker/autocolant.
Batranul passat a primit si el vopsirea totala mult dorita, dar are o culoare cu care nu prea ma impac, nu prea se observa ca este proaspat vopsit. Daca dispuneam de fonduri mai mari probabil ii schimbam culoarea, dar vorba aia las-o ma ca merge asa.
In rest toate bune.
Drumuri senine !Attached Filessigpic
!
Comment
-
Am uitat sa precizezhusele au disparut
, scaunele arata binisor, dar in curand o sa apara o taietura unde este incercuit. Deja se observa o fisura mica.
sigpic
!
Comment
-
Cu timpul o sa se rupa , la mine pe la 80-90.000 , avea o taietura mica la inceput . Se face si din cauza ca se freaca putin materialul de carenaj cand te asezi cred eu... Las-o asa ca nu-i problema . Tinand cont ca nu ai airbag-uri laterale , o tapiterie completa costa 150-180 ron ...
Comment
-
Pacat ca nu se mai gasesc. Cand vor fi prea urate, ori iau alt model ori niste huse dedicate.
Pana una alta astazi am trecut pragul de 100.000 km, in urma cu vreo 3000 km am facut reglajul culbutorilor iar cioara se simte bine
. Se pare ca e ascultatoare si nu imi face probleme, ma declar foarte multumit de ea, avand in vedere ca nu o menajez deloc.
sigpic
!
Comment
-
Multumesc la fel cristi, hmm nu m-am gandit la faza cu numele
, poate corbul ?
Hai ca am laudat-o prea mult, acum intampin ceva probleme cu gazu',
http://www.loganclub.ro/forum/poseso...t45792p24.html.
Pana ii dau de cap, o sa merg pe benzina, deci cu ea nu am nimic, instalatia gpl ma supara
.
Drumuri bune!sigpic
!
Comment
-
S-a rezolvat, am schimbat fisele si totul a revenit la normal. Urmeaza sa schimb si bujiile.
Am gasit o poza in telefon si mi-am adus aminte de o mica patanie.In urma cu aprox. o luna am dat de un musafir in compartimentul motor, care din pacate era decedat, nu stiu cum a ajuns acolo, dar bine nu i-a fost.
PS:Multumesc colegului planetara, de la el am achizitionat piesele de origine.
Drumuri bune !sigpic
!
Comment
-
Multumesc mult!
Nu m-am gandit sa le dau jos, mi se par farurile prea mari, oricum este colant lipit, dar sa stiti ca arata bine si in realitate.
Momentan cioara a trecut putin peste 115.000 km, jos palaria pentru ea, ne slujeste cu loialitate si nu are pretentii mari.
De curand am facut un drum pana la Miercurea Ciuc de unde i-am adus un fratior, putin mai timid acum, dar se va integra de minune
. Sa nu ma credeti "crazy", imi place sa am grija de orice lucru, si uneori vorbesc ca si cum ar fi persoane, deh fiecare cu nebuniile lui
.
Ce credeti ca este ????sigpic
!
Comment
Comment