Ce fel de folii pui acolo
Gj 60 vdm
Collapse
X
-
Vine vara !
Am rezolvat si problema cu vopseaua in prezent cioara are ~93.000 km fara probleme, asteptam linistiti revizia, revizile, pardon.
Poze nu mai pun, nu a suferit nici o modificare estetica, doar a disparut acel stiker de pe luneta.
NOL, ia legatura cu userul turturel, eu de la el achizitionez cam tot ce inseamna stiker/autocolant.
Batranul passat a primit si el vopsirea totala mult dorita, dar are o culoare cu care nu prea ma impac, nu prea se observa ca este proaspat vopsit. Daca dispuneam de fonduri mai mari probabil ii schimbam culoarea, dar vorba aia las-o ma ca merge asa.
In rest toate bune.
Drumuri senine !Attached Filessigpic
!
Comment
-
Am uitat sa precizez husele au disparut , scaunele arata binisor, dar in curand o sa apara o taietura unde este incercuit. Deja se observa o fisura mica.sigpic
!
Comment
-
Cu timpul o sa se rupa , la mine pe la 80-90.000 , avea o taietura mica la inceput . Se face si din cauza ca se freaca putin materialul de carenaj cand te asezi cred eu... Las-o asa ca nu-i problema . Tinand cont ca nu ai airbag-uri laterale , o tapiterie completa costa 150-180 ron ...
Comment
-
Pacat ca nu se mai gasesc. Cand vor fi prea urate, ori iau alt model ori niste huse dedicate.
Pana una alta astazi am trecut pragul de 100.000 km , in urma cu vreo 3000 km am facut reglajul culbutorilor iar cioara se simte bine . Se pare ca e ascultatoare si nu imi face probleme, ma declar foarte multumit de ea, avand in vedere ca nu o menajez deloc.sigpic
!
Comment
-
Multumesc la fel cristi , hmm nu m-am gandit la faza cu numele , poate corbul ?
Hai ca am laudat-o prea mult , acum intampin ceva probleme cu gazu',
http://www.loganclub.ro/forum/poseso...t45792p24.html.
Pana ii dau de cap, o sa merg pe benzina , deci cu ea nu am nimic, instalatia gpl ma supara .
Drumuri bune!sigpic
!
Comment
-
S-a rezolvat, am schimbat fisele si totul a revenit la normal . Urmeaza sa schimb si bujiile.
Am gasit o poza in telefon si mi-am adus aminte de o mica patanie.In urma cu aprox. o luna am dat de un musafir in compartimentul motor, care din pacate era decedat, nu stiu cum a ajuns acolo, dar bine nu i-a fost.
PS:Multumesc colegului planetara, de la el am achizitionat piesele de origine.
Drumuri bune !sigpic
!
Comment
-
Multumesc mult!
Nu m-am gandit sa le dau jos, mi se par farurile prea mari , oricum este colant lipit, dar sa stiti ca arata bine si in realitate.
Momentan cioara a trecut putin peste 115.000 km, jos palaria pentru ea, ne slujeste cu loialitate si nu are pretentii mari .
De curand am facut un drum pana la Miercurea Ciuc de unde i-am adus un fratior , putin mai timid acum, dar se va integra de minune . Sa nu ma credeti "crazy", imi place sa am grija de orice lucru, si uneori vorbesc ca si cum ar fi persoane, deh fiecare cu nebuniile lui .
Ce credeti ca este ????sigpic
!
Comment
Comment