Un Simplu LOGAN!
Collapse
X
-
mai multe detalii, ce proiecte ai pe viitor cu ea si binenteles bun venit la My Ride
Comment
-
ma scuzati de greseala
pe viitor as dori sa-mi iau niste jenti din aliaj sa imi pun xenoane ,oglinzi de MCV si mici modificari prin interior. Nu prea as vrea sa o impodobesc pe exterior cu spoilere ,etc deoarece arata mai bn asa. Parerea mea.
Loganul este Diesel are AC, ABS, Airbag ,Geamuri electrice fata....
Comment
-
Salutare si La multi ani. Bun venit pe forum, in privinta masinii ai un "like" de la mine, este foarte ingrijita..tine-o tot asa. Varianta ta de diesel este euro4 (intercooler etc)mai noua, mare grija ce consumabile ii pui (ulei,filtre, placute),si in special cu ce motorina alimentezi. Nu uita ca o "talpa" la vremea ei, iti salveaza buzunarul si creste durata de viata a masinii. "depinde cum o inveti - lenesa sau sprintena" bineinteles asta implica un consum mai mare. Bafta pe viitor si.. pastreaza masina cat mai stoc pe exterior, fara prostii care nu isi au rostul. !!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
cum zicea si nicu_rcn si eu sunt pro lupe, fara ele orbesti totul in cale !
sa te bucuri multi km de ea, drumuri bune !
Comment
-
Ieri din pacate mi-am gasit masina putin sifonata la bara din spate si as dori daca se poate sa ma ajutati cu niste idei de reparatii. Din cauza crapaturi s-au format doua bucati care sunt impinse in lateral si m-am gandit sa le fixez una peste alta si sa le lipesc cu picatura sau alt adeziv. Ce parere aveti?
Comment
Comment