arata bine masinuta sa o stapanesti sanatos da un mic sfat daca nu te superi pune numaru putin mai sus ca poti ramane fara el
Un Ph2 Mai Simplu
Collapse
X
-
-
am mai facut niste poze ...aia cu stopu e o opera de azi
Azi am observat ca imi intra mai greu in 1-a si cand ii dau a 3-a se aude un zgomot stiti de la ce poate fi?
Comment
-
Nu credeam că o să fiu primul care întreabă dar uite că s-a întâmplat:
1. Numărul de înmatriculare e preferenţial sau aşa s-a nimerit? FWD.
2. Ce face butonul acela montat pe butonul care ar fi fost de la geamul electric şofer?
3. De ce ai montat cârligul pe faţă la ultimele poze?
Maşina arată binişor, înfară de ce s-a discutat, cu care sunt de acord, nu prea îmi plac stopurile fumurii, unu la mână ca aspect vorbind, şi doi la mână când eşti cu spatele în soare nu văd ceilalţi nimic...
Comment
-
Originally posted by ionescu liviu View PostNu credeam că o să fiu primul care întreabă dar uite că s-a întâmplat:
1. Numărul de înmatriculare e preferenţial sau aşa s-a nimerit? FWD.
2. Ce face butonul acela montat pe butonul care ar fi fost de la geamul electric şofer?
3. De ce ai montat cârligul pe faţă la ultimele poze?
Maşina arată binişor, înfară de ce s-a discutat, cu care sunt de acord, nu prea îmi plac stopurile fumurii, unu la mână ca aspect vorbind, şi doi la mână când eşti cu spatele în soare nu văd ceilalţi nimic...
2.butonul acela este pentru un neon care este in grila
3. in italia unde sunt in caz ca nu au loc te imping ...si decat sa-mi sparga mie spoileru-l si-l spar ei
Despre stopuri: sunt vopsite cu sprey special de stopuri, nu afecteaza prea tare vizibilitatea! (cand o sa fie soare mai mare o sa fac o poza) crede-ma ca se vad chiar clar! si chiar daca or sa fie sterse la itp le voi face inapoi! mie unu imi plac!
Comment
-
Adaug 2 poze cu stopurile
prima poza: doar pozitie
a 2-a poza: pozitie + frana
Comment
Comment