Un Ph2 Mai Simplu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata bine masinuta sa o stapanesti sanatos da un mic sfat daca nu te superi pune numaru putin mai sus ca poti ramane fara el
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

pozele alea sunt din vara numaru acuma e la locu lui! voi face azi o poza

Comment

am mai facut niste poze ...aia cu stopu e o opera de azi
        Azi am observat ca imi intra mai greu in 1-a si cand ii dau a 3-a se aude un zgomot stiti de la ce poate fi?
        Attached Files

Comment

Masina, arata destul de bine! O recomandare ar fi sa vopsesti barile in culoarea caroseriei si sa schimbi tipsul cu unul rotund...Bafta!
          MY CLA

Comment

Jantele sunt ok ... sticker-ul de pe capota da ca nuca-n perete !
            http://www.loganclub.ro/forum/megane...-t37497p8.html

Comment

sticker-ul ala stiu....dar pana in vara pana cand o vopsesc acolo ramane! deoarece sunt niste zgarieturi care ma enerveaz.....prefer sa vad sticker-u in loc de zgarieturile alea

Comment

Nu credeam că o să fiu primul care întreabă dar uite că s-a întâmplat:
                1. Numărul de înmatriculare e preferenţial sau aşa s-a nimerit? FWD.
                2. Ce face butonul acela montat pe butonul care ar fi fost de la geamul electric şofer?
                3. De ce ai montat cârligul pe faţă la ultimele poze?

Maşina arată binişor, înfară de ce s-a discutat, cu care sunt de acord, nu prea îmi plac stopurile fumurii, unu la mână ca aspect vorbind, şi doi la mână când eşti cu spatele în soare nu văd ceilalţi nimic...
                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Originally posted by ionescu liviu View Post
                  Nu credeam că o să fiu primul care întreabă dar uite că s-a întâmplat:
                  1. Numărul de înmatriculare e preferenţial sau aşa s-a nimerit? FWD.
                  2. Ce face butonul acela montat pe butonul care ar fi fost de la geamul electric şofer?
                  3. De ce ai montat cârligul pe faţă la ultimele poze?

Maşina arată binişor, înfară de ce s-a discutat, cu care sunt de acord, nu prea îmi plac stopurile fumurii, unu la mână ca aspect vorbind, şi doi la mână când eşti cu spatele în soare nu văd ceilalţi nimic...
                  1.numaru a fost preferential luat la caterinca!
                  2.butonul acela este pentru un neon care este in grila
                  3. in italia unde sunt in caz ca nu au loc te imping ...si decat sa-mi sparga mie spoileru-l si-l spar ei

Despre stopuri: sunt vopsite cu sprey special de stopuri, nu afecteaza prea tare vizibilitatea! (cand o sa fie soare mai mare o sa fac o poza) crede-ma ca se vad chiar clar! si chiar daca or sa fie sterse la itp le voi face inapoi! mie unu imi plac!

Comment

Adaug 2 poze cu stopurile
                    prima poza: doar pozitie
                    a 2-a poza: pozitie + frana
                    Attached Files

Comment

Scapa te rog de 'chestia' aia de pe capota.Aia merge doar cu flacari la aripi si 'naicuri' pe luneta.Parerea mea.

Comment

maine dispare! cu toate k raman zgarieturile

Comment

Multumesc anticipat.

Comment

) alte sfaturi?

Comment

Urmareste my ride si ai ce 'fura'.

Comment

in primul rand ai putea sa ii pui folie,eleron luneta si difuzor de aer pe spoilarul din spate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google