Pleoapele sper pana la vara sa le vopsesc, pana atunci nu cred ca am ocazia sa le fac, iar fustita urmeaza sa o dau jos.
My Ride GJ 91 GLD
Collapse
X
-
Despre? Ai mai facut vreo modificare si eu nu vad:-? Ai 21 de ani si nu te lasa tati sa dai fusta aia oribila, cel putin de pe masina ta, nu de pe a lui (chiar daca a lui este mai acceptabila).. Parerea mea, ca si a celorlalti este sa o dai jos chiar daca mai dureaza pana iti iei difuzor
Am vazut la mai multi ca isi acopera stema cu colant . Credeti ca nu isi mai da seama lumea ca este Logan?) I-ati un abtibild negru cu scris alb Dacia o sa arate mai ok.Last edited by Cristyano; 16 February 2013, 14:02.
Comment
-
Cristyano difuzorul este pe drum, sper sa ajunga saptamana care vine si sa dau cu el pe masina. Modificari inca nu i-am facut prea multe ca nu am bugetul necesar deocamdata. Eu am multe in plan, dar fara un buget nu poti face nimic, stiti si voi cu este. Sper sa vina si sonsorizarile! Oricum multumesc ptr sfat.
Comment
-
-
uite un vt si de la mineAttached Files
Comment
-
Cateva poze in drum spre tara si pe la tara.
Comment
-
Am primit azi difuzorul bara spate si am achizitionat de la un prieten si o oglinda stanga de MCV/Van. Astept sa-i cumpar perechea la oglinda, sa le vopsesc culoarea masinii si sa le montez. Daca stie cineva de unde sa cumpar si eu geamul la oglinda ca am cumparat-o fara, sa ma imi spuna si mie ca sunt interesat.
Comment
-
-
Da jos prelungirea aia hidoasa de la bara spate , si asa nu poti monta difuzorul cu ea... si oglinzile nu le mai vopsi in culoarea caroseriei ca o sa se vada aiurea ... daca erau de Prestige(cele cu capac) atunci da , dar asa lasa-le negreI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
Comment