My Ride GJ 91 GLD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pleoapele sper pana la vara sa le vopsesc, pana atunci nu cred ca am ocazia sa le fac, iar fustita urmeaza sa o dau jos.

Comment

Despre? Ai mai facut vreo modificare si eu nu vad:-? Ai 21 de ani si nu te lasa tati sa dai fusta aia oribila, cel putin de pe masina ta, nu de pe a lui (chiar daca a lui este mai acceptabila).. Parerea mea, ca si a celorlalti este sa o dai jos chiar daca mai dureaza pana iti iei difuzor
      Am vazut la mai multi ca isi acopera stema cu colant . Credeti ca nu isi mai da seama lumea ca este Logan?) I-ati un abtibild negru cu scris alb Dacia o sa arate mai ok.
      Last edited by Cristyano; 16 February 2013, 14:02.

Comment

Cristyano difuzorul este pe drum, sper sa ajunga saptamana care vine si sa dau cu el pe masina. Modificari inca nu i-am facut prea multe ca nu am bugetul necesar deocamdata. Eu am multe in plan, dar fara un buget nu poti face nimic, stiti si voi cu este. Sper sa vina si sonsorizarile! Oricum multumesc ptr sfat.

Comment

Ce parere aveti?
          Attached Files

Comment

uite un vt si de la mine
            Attached Files
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Multumesc mult TVM.

Comment

Cateva poze in drum spre tara si pe la tara.
                Attached Files

Comment

Pe drum de tara mi se aud niste ''greierasi'' prin usi, ce ma sfatuiti sa fac ca sa scap de acele zgomote?

Comment

Eu zic sa dai panourile de usi jos si sa pui niste burete pe acolo, la tija aia de deschis usa, dar asta mai la vara cand este cald. Din cate stiu eu panoul de usa are pe margine niste mastik si ideal este sa fie cald afara ca sa fie ala moale.
                    sigpic

Comment

MihaiiahiM multumesc ptr sfat, am sa incerc la vara sa rezolv aceasta problema ca este enervanta rau de tot. Am mers azi cam 50km pe drum rau si acele zgomote mi-au creat 1001 de nebunii.

Comment

Am primit azi difuzorul bara spate si am achizitionat de la un prieten si o oglinda stanga de MCV/Van. Astept sa-i cumpar perechea la oglinda, sa le vopsesc culoarea masinii si sa le montez. Daca stie cineva de unde sa cumpar si eu geamul la oglinda ca am cumparat-o fara, sa ma imi spuna si mie ca sunt interesat.
                        Attached Files

Comment

hai cu ele pe masina
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Originally posted by TVM View Post
                            hai cu ele pe masina
                            Sa se incalzeasca timpu si sa fac rost si de cealalta oglinda.

Comment

difuzorul ala il poti pune si fara cealalta oglinda

Comment

Da jos prelungirea aia hidoasa de la bara spate , si asa nu poti monta difuzorul cu ea... si oglinzile nu le mai vopsi in culoarea caroseriei ca o sa se vada aiurea ... daca erau de Prestige(cele cu capac) atunci da , dar asa lasa-le negre
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google