"Za" New Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Za" New Prestige

Astazi mi-a fost adusa si mie masina... Zic adusa pentru ca inca nu am carnet. (in august dau examenul). Sunt fericitul posesor al unui Prestige 1.6 16V, albastru-mineral ( 8 km parcursi ). Desi am citit "in umbra" multe thread-uri ale formului, abia astazi am decis sa ma prezint.

Ca imbunatatiri n-am idee ce sa ii fac. Sincer imi place asa cum e. Dar...

In urmatoarele 2-3 luni

-Ionizare (luneta, geamuri spate, geamuri fata si vreo 30 cm a partii de sus a prabrizului; am vazut la cineva si e ok cica... Avea abtibildurile care atesta omologarea. Daca abtibildurile sunt pe geamuri, "garcea" are sau nu treaba cu mine?)
    -Schimbarea farurilor si a stopurilor (stopuri negre-fumurii si faruri clare-negre)

Pe viitor
    -N-am idee inca. Inca analizez masini de la MY-RIDE

Viitor indepartat (6 luni)
    -Tapiterie piele (alb-albastru sau alb-negru)

Sunt mandru de masina, abia astept sa o plimb dar parca nu mai trece timpul ca sa dau o data de carnet...
    Attached Files
    Last edited by tibbyi; 8 July 2008, 22:12. Reason: Edit sa atasez prima ei poza :)

Frumoasa culoarea pe care ti-ai ales-o. O prefer dupa cea rosie binenteles. Sa te bucuri de masina si sa o conduci fara evenimente neplacute. Bafta omu
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. E de preferat folia decat ionizarea.
      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Frumos loganul .
        Imi place foarte mult modelul de jante pe care le are masina.
        Spor la modificat si sa iti pui in practica planurile !
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Sa il stapanesti sanatos!! Frumos...
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
            Ai pus ceva optionale pe ea? A fost livrata de pe stoc, nu?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pune mai multe poze cu masina

Comment

In primul rand iti urez succes la examen.Cand faci ionizarea sa le ceri si celelalte hartii(factura,certificat),stiu ei,nu cred ca ajung doar abtibildurile pe geamuri.Ai facut o alegere buna,iar culoarea este foarte frumoasa.
                Mult succes!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Asa este nu ajung doar timbrele, trebuiesc si restul de hartii.
                  Legat de tapiterie piele, de ce nu incerci sa schimbi scaunele cu totul? Cum a facut Paulic?
                  Caci doar imbracarea lor in piele te va costa undeva la 800 de euro, poate mai jos, dar nu mult. Si in aceeasi suma, ti-ai putea face rost de scaune mult mai confortabile si tot de piele.
                  Bafta la modificat.
                  PS: ce an este masina si luna? Multumesc.
                  Last edited by Seba; 9 July 2008, 09:53.

Comment

@felixb: Rosu vroia maica-mea. Eu vroiam albastrul acela inchis... Asa ca am ajuns la albastru mineral. (pana sa merg la Service sa ma interesez de masina, sincer nici nu am observat albastru mineral, sunt cat de cat rare pe aici)

@cory: Mersi. De ce folie si nu ionizare? Eu zic ca arata mai frumos, plus ca ai mai multa intimitate...

@raducassanova: Mersi. Cu modificatul tre' sa ma descurc din salariul meu, asta a fost intelegerea intre mine si ai mei. Ei o cumpara eu o intretin/modific etc.

@lucialina: Mersi

@andrei: Mersi. Da, livrata de pe stoc... Probleme cu bancile... A durat o luna si ceva de cand am dat avansul pana cand am achitat-o. Optional din cate mi-a zis dealer-ul era doar vopseaua metalizata si prelungirea garantiei. M-a mintit cu ceva? Sunt incepator intr-ale condusului si intr-ale masinilor. Pana acum imi placea sa le admir, nu ma gandeam ca te poti "indragosti" de o masina.

@SUPERCAR: Nu am pus mai multe poze deoarece fiind tot stock pe ea m-am gandit ca nu are rost. N-am modificat nimic inca.

@D-FENS: Mersi, sa fie; inca nu m-am apucat serios de invatat. Mai am 3 saptamani. Pana acum a mers ok, la chestionare ma descurc... Ore de condus cred ca am vreo 10. O sa fiu atent la acte chiar daca ii plictisesc cu intrebari

@iancucezar: De tapitat o sa o tapitez mai tarziu, mai am timp sa ma hotarasc... Oricum depinde si de "finante". Masina e 2008, luna nu o stiu ca n-am intrebat si actele nu le-am citit integral. Abia am trecut in revista detaliile din cartea tehnica.

Va multumesc tuturor de urari si de reactiile pozitive. Imi place ca sunteti uniti, pardon... Suntem... Ca si eu sunt loganist . O sa revin cu ceva poze de "before" si ulterior alte poze dupa ce ma apuc de modificat.

Numai bine, km multi fara incidente tuturor!

Comment

Masinuta mea are multe surori pe aici ). Multa bafta la examen
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Si frati ...
                        tibi: Bafta la ex de carnet! km gramada fara probleme !
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Folia e mai buna pentru ca poti s-o dai jos oricind te plictisesti de ea. In plus, folia se aplica direct pe geamuri, fara ca acestea sa fie demontate. La ionizare va trebui dezlipit a luneta, ceea ce e destul de riscant
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Sa il Stapanesti Sanatos Bafta !!!!!!!!!!!!!

Comment

Sa ai grija de el si bafta la examen !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google