Astazi mi-a fost adusa si mie masina... Zic adusa pentru ca inca nu am carnet. (in august dau examenul). Sunt fericitul posesor al unui Prestige 1.6 16V, albastru-mineral ( 8 km parcursi ). Desi am citit "in umbra" multe thread-uri ale formului, abia astazi am decis sa ma prezint.
Ca imbunatatiri n-am idee ce sa ii fac. Sincer imi place asa cum e. Dar...
In urmatoarele 2-3 luni
-Ionizare (luneta, geamuri spate, geamuri fata si vreo 30 cm a partii de sus a prabrizului; am vazut la cineva si e ok cica... Avea abtibildurile care atesta omologarea. Daca abtibildurile sunt pe geamuri, "garcea" are sau nu treaba cu mine?)
-Schimbarea farurilor si a stopurilor (stopuri negre-fumurii si faruri clare-negre)
Pe viitor
-N-am idee inca. Inca analizez masini de la MY-RIDE
Viitor indepartat (6 luni)
-Tapiterie piele (alb-albastru sau alb-negru)
Sunt mandru de masina, abia astept sa o plimb dar parca nu mai trece timpul ca sa dau o data de carnet...
Ca imbunatatiri n-am idee ce sa ii fac. Sincer imi place asa cum e. Dar...
In urmatoarele 2-3 luni
-Ionizare (luneta, geamuri spate, geamuri fata si vreo 30 cm a partii de sus a prabrizului; am vazut la cineva si e ok cica... Avea abtibildurile care atesta omologarea. Daca abtibildurile sunt pe geamuri, "garcea" are sau nu treaba cu mine?)
-Schimbarea farurilor si a stopurilor (stopuri negre-fumurii si faruri clare-negre)
Pe viitor
-N-am idee inca. Inca analizez masini de la MY-RIDE
Viitor indepartat (6 luni)
-Tapiterie piele (alb-albastru sau alb-negru)
Sunt mandru de masina, abia astept sa o plimb dar parca nu mai trece timpul ca sa dau o data de carnet...
Comment