Imi place masina.Am vazut-o acu ceva timp la iesire din Albota(dinspre Pitesti) pe dreapta unde sunt baracile alea cu confectii din lemn.Arata ingrijit.
DJ 93 KID Logan
Collapse
X
-
-
Pe la inceputul lui decembrie cred...veneam de la Otopeni
Comment
-
Gata si ledurile...imi cer scuze pentru calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul care deformeaza foarte mult nuanta data de leduri cat si intensitatea lor.In realitate au o tenta usoara de mov,dar mult mai placuta decat cea din poze.Multumesc colegului Alex (AAA) pentru ajutorul acordat.O sa revin cu niste poze facute cu aparatul foto.
Comment
-
Multumesc baieti,Andrei-Mircea,in realitate nu sunt chiar asa de puternice.Inca nu am apucat sa fac niste poze cu aparatul foto pentru o claitate mai buna.Noaptea pot sa le folosesc fara probleme in oras,dar in afara e mai comod cu ele oprite.D-asta am preferat sa fie si pe contact si cu intrerupator separat.Last edited by kidu'; 26 February 2013, 18:08.
Comment
-
plafonul tau este cam gri,este real sau pare negru.in rest papusele si jucarele,colant si leduri.
ce imi place ca ti jucarioara curata.da sfaturi dupa ce ai un pic de experienta.
multa bafta.Last edited by leo_negrescu; 1 March 2013, 01:06.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Leo,un om cu experienta ta ar fi trebuit sa vada si la intalniri ca plafonul este negru,in poze poate era prafuit,din pacate nu am abilitati in photoshopUsor usor speram sa ajungem si noi ca "cei mari si experimentati" si sa depasim stadiul papuselelor.Momentan sunt student si nu imi permit inca doua masini de schimb pentru modificari majore....
B99NDL- cleanul l-am facut in urma unui mic incident,fara voia mea.Tabla portbagajului a fost usor impinsa,iar masina a fost dusa la service fara embleme.Cand am fost sa ridic masina am primit-o asa cum este acum,cu gaurile emblemelor astupate.Mi-au spus ca daca ar fi fost sa imi puna ei emblemele m-ar fi costat mai mult,si au preferat sa faca aceasta modificare spre bucuria mea.Sincer si mie mi-ar fi placut sa scap de buton.
Comment
-
Planuri sunt multe...e nevoie de timp,rabdare,si poate cel mai important...finante.Iar acest lucru cred ca e valabil pentru toti.Toate la timpul lor.Mergem inainte
Comment
-
da,corect dar nu da sfaturi la altii,care ajuta oameni,te-ai plafonat pe o problema si atat.
sa ai multa bafta,frumoasa este bijuteria ta.poate incerci sa treci peste pragul acela.
scuze,daca ai impresia ca te-am jignit.am discutat prea putin ca sa iti dai seama.
scuze de deranjamente.
am observat faza cu plafonul de mult.
sa ai bafta sa nu ai trei masini,ci zece sau mai multe,dar nu uita sa fii om.Last edited by leo_negrescu; 1 March 2013, 23:20.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
Caracterul tau cameleonic este foarte greu de inteles,sau nu ai o exprimare coerenta in ganduri...azi e alba,maine e neagra.Sau poate ai dreptate,nu am discutat suficient ca sa ajungem sa ne cunoastem si tragem concluzii pripite.Eu nu m-am blocat la acest stadiu,nu am spus niciodata ca masina va ramane asa.Doar ca uiti un mic amanunt.Aici nu este un concurs de tuning in care fiecare sa-si etaleze capacitatile financiare...fiecare cat poate investii in masina sa.Unii avanseaza mai repede,altii mai greu.Mi-as dorii ca aceste discutii sa iasa din contradictoriu si sa ne canalizam energia si ideile cate ceva mai constructiv.Poate pe viitor lucrurile se vor schimba.Numai bine !
Comment
-
Originally posted by kidu' View PostVa multumesc tuturor pentru aprecieri si gandurile bune,am sa incerc sa va raspund pe rand:
Dannyx78-Din pacate acesta este singurul set de jante pe care il am in momentul de fata...am preferat sa investesc intai in confortul propriu apoi in design-ul masinii,dar le am pe "lista de cumparaturi" impreuna cu arcurile.Momentan nu imi surade ideea de xenon pentru proiectoare intrucat nu obisnuiesc sa la folosec prea des.
Graff-Am cautat oglinzi de Prestige o buna perioada de timp,deoarece am testat masina unui prieten care era dotata cu asa ceva si mi s-au parut mult mai placute ca vizibilitate.Ideea era la acea vreme sa gasesc unele fara comenzi,pentru a face transplantul cu ale mele.In cazul in care o sa gasesc o oferta buna,am se le iau cu siguranta.Cat despre vopsit asteptam sa vina vara,am o promisiune de un prieten vopsitor
TVM-multumesc pentru aprecieri
Rudy_grf- Sigla am acoperit-o in ideea de a merge cat mai mult pe contrastul nergu-albastru,desii as fi preferat o grila clean.Sper ca inainte de vopsirea integrala a barilor sa o schimb cu una de MCV si sa renunt definitiv la emblema.
Teo21Din-Daca gresesc,va rog sa ma corectati...dar din cate stiu eu cu cat temperatura este mai mare,cu atat culoarea tinde mai mult spre albastru,respectiv violet.Iar cu cat aceasta este mai mica,cu atat culoarea tinde spre alb respectiv galbui.Instalatia mea este de 35w,asa cum sunt montate majoritatea pe restul masinilor.Deci nu temperatura da puterea sau intensitatea luminoasa.Multumesc pentru VT.Atunci cand am sa fac niste poze mai detaliate am sa cer un VT cu modificarile pe care sper sa le fac.
Cateva poze cu bordul facute azi in graba cu telefonul,sper ca maine sa fie gata si celelalte.
Poti gugali
Comment
Comment