If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
trag linie pe anu acesta la modificari...din lipsa de fonduri...anul acesta am bagat in masina in jur de 140 de mil(suma constand si in reparatiile in urma accidentului petrecut)...mai am de schimbat o rola de la alternator din cauza careia nu mai pot de nervi...deoarece imi scartatie foarte rau...si sa schimb placutele de frana...acum va las niste poze
Cu toate ca, de cand am vazut culoarea asta pe Logan, nu mi-a placut de niciun fel, sunt pe cale sa imi schimb parerea. Logan-ul chiar poate arata bine pe culoarea asta. Felicitari!
s-a cam pus praful pe aici...asa ca va mai prezint ce s-a mai intamplat de ultima oara de cand am postat...am comandat niste stickere, pe care le voi pune cand o sa fie mai cald...pe aceasta cale ii multumesc domnului Marculescu, care este un baiat de nota 100, am rezolvat problema cu scrtaitul de la alternator(baietii de la iatsa campina au hotarat ca este mai bine sa imi puna rola cu 5 canelurii si nu una cu 6 cum era normal...si asa am fost nevoit sa schimb 3 curele accesorii) astazi am fost sa imi iau si ceasu de bord de la Dani Dsign...care si el este un baiat de nota 100 si ii multumesc si lui pe aceasta cale...si mi-a aratat ce inseamna indemanare)...si cam atat...planuri de viitor:scurtat si intarit amortizoarele, vopsit jante aliaj albe cu perla mov, eleron luneta si portbagaj...si cam atat...momentan
salut ! frumoasa si ingrijita , sa ai grija in continuare de ea ....cat te-au ajuns ceasurile ? asa le-ai luat , sau sunt ale tale si le-ai schimbat iluminatul ? multumesc frumos !
@emiliemy:in primul rand mersi de apreciere...in al doilea rand sunt ceasurile mele si mi-a schimbat iluminatul Dani Dsign
@andrei_mircea:arcurile sunt puse de prin octombrie...si mersi de apreciere ;)
Multumesc frumos pt raspuns @tzk .... stiam ca e vb despre Dani Dsign , dar nu intelesesem daca sunt ale tale sau le-ai luat asa de la el , acum m-am lamurit . Mult succes in tot ceea ce-ti propui sa-i mai faci pe viitor
mersi...vreau sa o las mai jos in primavara...sa vopsesc jantele de aliaj...sa iau eleron luneta si portbagaj...si visul meu de cand am vazut masina lui Dragman sa fac stopurile full led
cineva de pe aici care se pricepe in photoshop poate sa imi faca si mie jantele de aliaj in diferite nuante care s-ar pupa cu culoarea masinii?? am de gand sa le fac albe cu perla albastra...dar sunt indecis...multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment