Ph 08 jwe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

are de cand era la inceput cu modificarile pt logan;)

Comment

Salutare...nu am mai postat de mult...si postez prin a va intreba ceva...am achizitionat la inceputul anului o pereche de faruri street storm negre cu o lupa pe faza scurta si un kit xenon h1 de 55w 6000k. in acest weekend am luat alte faruri cu o singura lupa(home made).acum nu sunt decis pe care sa le pun.Astept pareri din partea voastra.Sper ca Thejok3r nu se va supara pe mine ca ma folosesc de fotografiile lui
      Attached Files

Comment

parerea mea e ca cele cu o singura lupa dau mai bine

Comment

In primul rand, bun venit printre noi! In al doilea rand, ai o masina frumoasa, ingrijita si imi pare sincer rau ptr evenimentul neplacut, iar in ceea ce priveste farurile sunt mai ok cele cu o singura lupa. Bafta la modificari!

Comment

mersi pentru opinii...mai astept si altele

Comment

Si eu tot pe cele cu o singura lupa as merge sunt mai "light" fata de celelalte si se potrivesc mai bine+ ca sunt mai eficiente decat farurile street storm
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

am facut seara comparatia intre ele...si rezultatele au fost diferite fata de ce ma asteptam eu...adica normal trebuiau sa fie diferente...street storm-urile au xenon de 55w iar lupele normale au xenon de 35 de w...in alta ordine de idei...varul meu are un opel corsa b din 96...si are suspensie cu arcuri sport...credeti ca mi se potrivesc suspensile pe logan?? pentru ca din ce am observat eu la suspensile pe fata au aceasi prindere dar vreau sa stiu sigur.tin sa mentionez ca arcurile si suspensile sunt de la FK automotive
                Last edited by tzk; 18 February 2013, 23:28.

Comment

scuzati de dublu post dar nu a mai postat nimeni...azi masina a primit un set de jante de aliaj pe 16 (215/40/16).maine o sa revin cu poze

Comment

ieri am reusit sa pun farurile cu lupa si azi am pus o janta sa vad cum e...am avut parte si de un incident...cand am bagat carenaju de la roata am reusit sa rup si bara...noroc ca am un de mcv de rezerva...astept pareri de la voi...si scuzati de claritatea imaginilor
                    Attached Files

Comment

Dau foarte bine jantele si lupele , mai ales ca a vopsit fundalul negru. Suspensia nu cred ca se va potrivi... mai bine iei un set de arcuri H&R
                      I changed her oil , she changed my life
                      sigpic

Comment

Cand montezi rotile definitiv sa ai grija sa nu montezi cauciucurile invers ca in poza cu nr. 4 de mai sus.
                        sigpic

Comment

Imi place,ingrijita,arata foarte bine ,bv
                          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

ce bine arata cu lupe,e diferenta mara nu?si eu mi-am pus zilele trecute lupe si sunt foarte multumit,si jantele arata misto,bafta in continuare.

Comment

@rudy_grf daca pune janta pe pe partea stanga e bine...explica-i ca poate nu intelege
                              Acele "V-uri" de pe cauciuc ar trebui sa fie ceva de gen ">" nu "<"

Comment

Jantele au fost puse de forma momentan ca inca nu ma dau cu masina..stiu ca veurile trebuia sa le pun invers.momentan o sa pun niste arcuri sport pana strang bani de suspensii
                                Last edited by tzk; 3 March 2013, 00:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google