are de cand era la inceput cu modificarile pt logan;)
Ph 08 jwe
Collapse
X
-
Salutare...nu am mai postat de mult...si postez prin a va intreba ceva...am achizitionat la inceputul anului o pereche de faruri street storm negre cu o lupa pe faza scurta si un kit xenon h1 de 55w 6000k. in acest weekend am luat alte faruri cu o singura lupa(home made).acum nu sunt decis pe care sa le pun.Astept pareri din partea voastra.Sper ca Thejok3r nu se va supara pe mine ca ma folosesc de fotografiile luiAttached Files
Comment
-
am facut seara comparatia intre ele...si rezultatele au fost diferite fata de ce ma asteptam eu...adica normal trebuiau sa fie diferente...street storm-urile au xenon de 55w iar lupele normale au xenon de 35 de w...in alta ordine de idei...varul meu are un opel corsa b din 96...si are suspensie cu arcuri sport...credeti ca mi se potrivesc suspensile pe logan?? pentru ca din ce am observat eu la suspensile pe fata au aceasi prindere dar vreau sa stiu sigur.tin sa mentionez ca arcurile si suspensile sunt de la FK automotiveLast edited by tzk; 18 February 2013, 23:28.
Comment
-
ieri am reusit sa pun farurile cu lupa si azi am pus o janta sa vad cum e...am avut parte si de un incident...cand am bagat carenaju de la roata am reusit sa rup si bara...noroc ca am un de mcv de rezerva...astept pareri de la voi...si scuzati de claritatea imaginilor
Comment
-
Comment
Comment