Ph 08 jwe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

astazi am reusit si eu sa imi scot masina...urmeaza sa imi fac asigurare
    Attached Files

Comment

am o intrebare,cu farurile negre nu ai avut probleme cu politia?

Comment

pai de abea le-am pus...si cu masina nu am mai iesit de 4 luni...pentru ca ai mei nu au vrut sa imi faca asigurare...la mine ar fi o gramada de probleme daca ar fi...jante pe 16 toba sport xenon pe proiectoare si pe scurta/lunga...si cam atat...dar pana acum nu am avut nicio problema...adica inainte aveam xenon si orbeam pe toata lumea...si nu s-au luat de mine...o singura data s-au luat de toba)

Comment

frumos inceput,imi plac farurile cu lupa,de aceea nu se umbla pe frig la partile de plastic sa nu se crape,dar cred ca a fost spre binele tau ca va arata mult mai bine cu cea de mcv,bafta in continuare!

Comment

Eu zic ca nu mai ai nimic de facut la ea (arata foarte bine) folii pe geamuri in spate (daca nu ai) si cam atat... benzina si consumabile de calitate
            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Multumesc pentru aprecieri.Zilele astea asrept sa vina si asigurarea si prin aprilie o sa incerc sa pun si folii pentru ca momentan nu sunt fonduri.Curand trebuie sa schimb distributia si uleiul.ddar asta trebuia sa o fac acum 10000 de km.acum am 73400 de km.

Comment

parca s-a cam pus praful...masina a primit de sambata trecuta asigurare pe 6 luni...acum astept sa treaca vremea asta urata ca sa pot sa ii dau vopsaua la bara de mcv...am reusit alalta ieri sa o spritz kituiesc dar nu am mai avut timp sa o vopsesc....app este cineva din brasov sau ploiesti sau campina care face bad boy??astept raspuns
                Attached Files

Comment

din cate stiu parca Andr33y face,i-a legatura cu el...cromul din bara fata cred ca ar da mai bine negru.

Comment

pai oricum ii pun bara de mcv si nu o sa ii mai pun croamele...plus ca dupa ce iau bacul (Doamne ajuta) vreau sa fac si eu loganu ceva in genu cum voi pune pozele urmatoare.numai ca nu o sa ii fac cu doua proiectoare
                    Attached Files

Comment

unde ti-ai pus lupele?
                      sigpic

Comment

vezi ca domnul lucreaza bine in Brasov. Acolo si-a facut toata masina daddy_sinaia
                        App, la ce firma ai facut rca si cat te-a costat?

Comment

@Unknown: farurile le-am cumparat de la cineva din Baicoi deja facute
                          @sorin_pss: am facut asigurarea la astra asigurari pe 6 luni si am platit 139 de lei.

Comment

Farurile sunt facute de mine ,daca nu ma insel
                            Merge angelu ?

Comment

dap l-am facut...numai ca nu mi-ai spus de faza cu faza lunga ca nu trebuie sa las mufa libera)

Comment

Eu la faza lunga am pus un bec de pozitie , nu stiu care e treaba exacta .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google