astazi am reusit si eu sa imi scot masina...urmeaza sa imi fac asigurare
Ph 08 jwe
Collapse
X
-
pai de abea le-am pus...si cu masina nu am mai iesit de 4 luni...pentru ca ai mei nu au vrut sa imi faca asigurare...la mine ar fi o gramada de probleme daca ar fi...jante pe 16 toba sport xenon pe proiectoare si pe scurta/lunga...si cam atat...dar pana acum nu am avut nicio problema...adica inainte aveam xenon si orbeam pe toata lumea...si nu s-au luat de mine...o singura data s-au luat de toba)
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri.Zilele astea asrept sa vina si asigurarea si prin aprilie o sa incerc sa pun si folii pentru ca momentan nu sunt fonduri.Curand trebuie sa schimb distributia si uleiul.ddar asta trebuia sa o fac acum 10000 de km.acum am 73400 de km.
Comment
-
parca s-a cam pus praful...masina a primit de sambata trecuta asigurare pe 6 luni...acum astept sa treaca vremea asta urata ca sa pot sa ii dau vopsaua la bara de mcv...am reusit alalta ieri sa o spritz kituiesc dar nu am mai avut timp sa o vopsesc....app este cineva din brasov sau ploiesti sau campina care face bad boy??astept raspunsAttached Files
Comment
-
pai oricum ii pun bara de mcv si nu o sa ii mai pun croamele...plus ca dupa ce iau bacul (Doamne ajuta) vreau sa fac si eu loganu ceva in genu cum voi pune pozele urmatoare.numai ca nu o sa ii fac cu doua proiectoare
Comment
Comment