Ph 08 jwe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

trebuie bagat un bec normal h4 am incercat azi...dar numai ca se incalzeste repede si nu am cum sa il las acolo...trebuie sa fac rost de un bec ars sa vedem...oricum se vad super...plus ca am pus si xenon pe proiectoare

Comment

Pui un bec de pozitie a1 , cu soclu , legat pe firele de la mufa . SI se rezolva

Comment

o sa incerc cu unu ars...ca am nevoie de flash-uri

Comment

s-a cam pus praful pe aici...asa ca m-am gandit sa mai va spun ce am mai facut intre timp...am reusit si eu sa vopsesc bara de mcv si badou de pe bara de spate...am schimbat distributia la 74000 de mii si azi a pus jantele cu cauciucurile de vara...pentru ca aseara s-a luat politia pe mine ca am schiuri...nu cauciucuri...astept pareri si critici
          Attached Files

Comment

foarte frumos arata masina cu bara de mcv,bafta in continuare.

Comment

mersi tocmai de aceea am vrut bara de mcv pentru ca arata mult mai bine

Comment

Arcuri...impetuos necesar in rest totul spre bine..fa un clean la bari..

Comment

o sa fac...dar asta dupa ce dau bacul...ca nu am timp si pentru masina si pentru invatat...de abea am avut timp in vacanta asta de o saptamana...pe viitor portbagaj clean...grila bara fata...arcuri sport...si folie spate

Comment

Am vazut masina de curand la Predeal la Petrom..criminale farurile!! Da-i in continuare cu tunning!

Comment

mersi...cred ca vinerea trecuta...nu te-am vazut

Comment

se pare ca s-a cam pus praful pe aici...asa ca o sa revin cu niste poze de la L.C VALEA PRAHOVEI :d
                        Attached Files

Comment

intretinuta masina

Comment

Cauciucurile alea nu sunt cam duse? cam asa pare idn poze... in rest arata frumos masina
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

@Teo21Din:dap...din cauza unghiului de fuga...ca nu l-am facut la timp...asta e...acu tata trebuie sa scoata in jur de 3 mil ca sa imi cumpere cauciucuri...numai ca sper sa gasesc 215/40/16)
                              @bobi:mersi

am uitat sa mentionez ca masina a primit duze tip perdea de Lodgy, subwoofer JBL de 1000 de w, statie sony explod si deschiderea portbagajului din interior

Comment

nu ai mai vrut sa íei componentele audio de la mn..trebuia sa il intrebi pe andrei din campina de suburile mele..in fine..
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google