Graur 44 MRS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Graur 44 MRS

Logan model Laureate 1.5 DCI 48 KW, 2006
    Dotari:

-airbag sofer+pasager
    -computer bord
    -geamuri electrice fata
    -aer conditionat
    -oglinzi electrice
    -proiectoare ceata
    -ABS

Achizitionat in august 2012 la 75.000km la pretul de 2550 euro. Schimband distributia, uleiul, filtru aer si ulei. si pana in prezent am 83.500 nevand alte probleme in afara de botezul incepatorilor ) unde am intrat spatele la un logan van si am schimbat doar radiatorul el neavand nimic pt ca avea cralig pt remorcare. Singura ''teapa'' care mi-am luat-o a fost ca nu m-am uitat la roata de rezerva care erea de solenza si bara din spate a fost schimbata bineinteles ca in poze nu se observa
    Attached Files

Arata bine masina...si se vede ca a avut spoilerele schimbate. De ce ai ales sa vopsesti jumatate negru si jumatate rosu? Era mai bine daca le vopseai rosii integral. Spor la modificari
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Bine ai venit!!! felicitari pentru masina si pentru motorizare
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...ci-t46928.html

Comment

bine ai venit ,aceesi remarca , ca si colegul anterior, mai bine vopseai spoilerele integral,dedeau mult mai bine.In rest masina arata bine, spor la modificari.
        MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Asa sunt ele stock...nu au fost schimbate. Abia de la LAUREATE PLUS si PRESTIGE, spoilerele au fost vopsite integral....depinde de optiune.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

multumesc....asa am cumparat-o nu i-am facut nicio modificare deocamdata..doar putin prin interior.
            Attached Files

Comment

bine ai venit,arata bine consola vopsita alba.

Comment

bine ai venit,felicitari pentru achizitie
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...ci-t46928.html

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
                  Asa sunt ele stock...nu au fost schimbate. Abia de la LAUREATE PLUS si PRESTIGE, spoilerele au fost vopsite integral....depinde de optiune.
                  uita-te mai atent si o sa observi ca sunt vopsite
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Poate ne lumineaza proprietarul in legatura cu spoilerele.....
                    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Cand am cumparat masina omu' mi-a zis ca bara din spate a fost schimbata,,,si se obs daca te uiti de aproape ca a fost albastra
                      Cu ce pot lipi si eu chedereul de jos de la parbriz? Am schimbat parbrizul si am obs k s.a desprins de acolo si numai sta

Comment

Pai chedereul ala trebui sa stea singur acolo, dai niste silicon sau mastic ceva.

Comment

Multam ''poli''....pai la inceput statea singur, dar azi am pus niste lichid pt spalat parbizul si am obs ca numai sta asa..Ok am inteles,,am crezut ca trebuie un silicon pt asa ceva

Comment

ar fii bun niste mastic daca nu am zis bine sa ma corecteze colegii.
                            App arata bine masina sa o stapanesti sanatos
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

cum sa puna ma fratilor mastic acolo la cheder, ala nu se foloseste la lipit ci numai la etansari( garnituri , etc...). Pune o pelicula subtire de silicon si o sa se fixeze.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google