B-77-yuc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A intrebat de jante omu....
    Apropo....Draguta masinuta...Drive safe

Comment

Salut, cotiera e originala de logat? Daca da, de unde ai luat-o, si cat ai dat pe ea. Imi plac tare stopurile si farurile, cat au costat? Multa bafta si cat mai multi km in siguranta
      astept un raspuns pe pm
      sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
      Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

Asta e cotiera , nu cred ca e de logan , eu am primit-o de la un prieten , are suport de prindere , se ridica si cu totul si capacul de la compartiment .... Se potriveste la fix
        Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
          Nu arata bine deloc "coada de rechin", abtibildurile de pe masina si cromul de pe manere.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Acum stii cum e , fiecare cu gusturile lui si cu ideiile lui .. Nu pot toate sa fie la fel

Comment

Originally posted by Milenium View Post
              Nu stiu cum se numesc , dar asa ceva daca ma poate ajuta cineva cu un nume si un pret
              jantele din imagine sunt jante Wolfrace si sunt Modelul Wolfrace Hustle,se gasesc pe net pe siteul acesta,dar numai pe 17" am vazut ca au
              Este posibil ca acest domeniu să fie de vânzare!

PS:sper sa nu fie reclama la site,am dat search pe google si asta mi-a aparut primul
              sigpic

Comment

Desenele alea mi se par cam naspa si husele is urate , nici nu cred ca asi au rostul husele am vazut toata tapizerie de vanzare cu 1.5-2mil vindea careva pe aicea la banii astia nu au sens husele parerea mea.In rest totul pare ok stopurile sunt dragute. Acuma fiecare cu parerea lui in fond tie tre sa-ti placa ....

Comment

Man , husele is foarte naspa , da le-am luat la repezeala cand am luat masina ca sa nu murdaresc tapiteria , si inca nu m-am ocupat de interior deloc cum am zis .. O sa le schimb

Comment

ce am pus aseara http://www.youtube.com/watch?v=JZfrWyyxzTo

Comment

Frumos....Si misto si melodia

Comment

The new shit
                        Attached Files

Comment

Ai investit ceva, chestii in opinea mea care strica aspectul exterior: -prelungirile alea... Niste porcari nu dau cat de cat decat daca sunt chituite cu bara si vopsit peste. Coada de rechin si actibildele strica iara aspectul.Cotiera din experienta personala mi s-a parut o porcarie (pt ca am avut si eu una identica si am dato moca dupa care am luat una originala care nu se compara cu porcariile din piata) si husele strica aspectul avand in vedere cat costa toata tapiteria nu cred ca au nici un sens husele.
                          La plusuri as pune farurile ,stopurile, folia,eleronul.Prerea mea ... Daca vroiai sa faci ceva la spate,fie puneai difuzorul din kitul dacia fie schimbai bara spate cu cea de pe Ph2.Daca am fost prea critic nu ma baga in seama tie tre sa-ti placa.

Comment

husele is alea vechi , am modificat si in interior postez maine poze

Comment

Pune-i o toba si muta coada in spate de tot lipita de luneta ;)
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

Ii pun .Am vazut o borla faina , coada nu pot ca nu prinde bine ar trebui ceva curbat sa stea acolo unde zici tu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google